Nadziejaumieraostatnia4
Fanka BB :)
Dzięki.. Stresuje się bardzo bo jestem po stracie w 17tyg..ponad rok nie mogliśmy zajść a tutaj prezent taki wigilijnyDobry wynik![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki.. Stresuje się bardzo bo jestem po stracie w 17tyg..ponad rok nie mogliśmy zajść a tutaj prezent taki wigilijnyDobry wynik![]()
Spokojnie kochana, ja też jestem po jednej stracie i teraz każdego dnia się martwię żeby tylko było okDzięki.. Stresuje się bardzo bo jestem po stracie w 17tyg..ponad rok nie mogliśmy zajść a tutaj prezent taki wigilijny. Nigdy takiej bety nie miałam wysokiej
Co się stało, bardzo mi przykro jeśli nie chcesz oczywiście nie odpowiadaj :*Dzięki.. Stresuje się bardzo bo jestem po stracie w 17tyg..ponad rok nie mogliśmy zajść a tutaj prezent taki wigilijny. Nigdy takiej bety nie miałam wysokiej
Zakrzepy w pępowinie i węzeł kilka razy zwiniętyCo się stało, bardzo mi przykro jeśli nie chcesz oczywiście nie odpowiadaj :*
Straszne.. na USG ktoś to wynalazł? Czy coś się zaczęło dziać?Zakrzepy w pępowinie i węzeł kilka razy zwinięty![]()
Nic.. Pojechałam sprawdzić płeć i mały już nie żył... Dopiero jak urodziłam wyszły liczne zakrzepy i skręty pępowiny...Straszne.. na USG ktoś to wynalazł? Czy coś się zaczęło dziać?
Będzie kochana, trzymam kciukiNic.. Pojechałam sprawdzić płeć i mały już nie żył... Dopiero jak urodziłam wyszły liczne zakrzepy i skręty pępowiny...Teraz odrazu od pozytywnego mam heparyne narazie 0.4. Z synkiem brałam zastrzyki od 9tyg ciąży dopiero. Teraz jest cicha nadzieja ze bedzie ok
Dziękuję za was teżBędzie kochana, trzymam kciuki![]()
trzymam mocno kciukiNic.. Pojechałam sprawdzić płeć i mały już nie żył... Dopiero jak urodziłam wyszły liczne zakrzepy i skręty pępowiny...Teraz odrazu od pozytywnego mam heparyne narazie 0.4. Z synkiem brałam zastrzyki od 9tyg ciąży dopiero. Teraz jest cicha nadzieja ze bedzie ok
trzymam kciuki!!Nic.. Pojechałam sprawdzić płeć i mały już nie żył... Dopiero jak urodziłam wyszły liczne zakrzepy i skręty pępowiny...Teraz odrazu od pozytywnego mam heparyne narazie 0.4. Z synkiem brałam zastrzyki od 9tyg ciąży dopiero. Teraz jest cicha nadzieja ze bedzie ok