Cześć Wszystkim . Od piątkowej nocy mojemu 7 ( prawie 8 ) miesięcznemu synkowi towarzyszy biegunka . W sobotę kontaktowałam się z zaprzyjaźnionym pediatrą. Przepisała nam Enterol oraz elektrolity ponieważ nie mamy żadnych innych objawów. Nie ma gorączki , bólów brzuszka , dzidziuś ogólnie pogodny . Po stałych posiłkach kupka jest normalna , po mlecznych luźniejsza , czasami bardzo wsiąkająca w Pampers . Oczywiście ilość biegunowych kupek już jest mniejsza niż w sobotę . Dziś natrafiłam gdzieś na temat zmiany składu w mleku Laktowit ( my używamy Mamilac ale właściciel jeden ) że teraz zawiera ARA . Sprawdziłam mleko , aktualnie mamy już z nowym składem . I pytanie teraz bo pediatra mówi że to może być wirus . Ale ile taki wirus może trwać ? Tak sobie myślę czy to nie przypadkiem przez nowy skład mleka ( niestety nie mam już starych puszek żeby sprawdzić jaki był skład ). Miał ktoś podobny problem po zmianie składu ?
Czy przyczyną może być ząbkowanie ? ( Co do tego to nie mam żadnej pewności , to moje pierwsze dziecko a nie mamy jeszcze żadnych ząbków)
Przepraszam za chaotyczny post , chwytam się wszystkiego bo nie wiem co to może być. :/
Czy przyczyną może być ząbkowanie ? ( Co do tego to nie mam żadnej pewności , to moje pierwsze dziecko a nie mamy jeszcze żadnych ząbków)
Przepraszam za chaotyczny post , chwytam się wszystkiego bo nie wiem co to może być. :/