Witam nowe mamusie!:-)
Ivett faktycznie jak mnie pamięć nie myli to byłaś tu kiedyś,a wiadomości które nam dzisiaj przynosisz nie są zbyt dobre

.Na temat tego pessarza braki mam w swojej wiedzy więc niestety nic nie pomogę

,ale za to trzymam mocno kciuki,żeby Kubuś wytrzymał do swojego terminu i było wszystko ok

.
Evcia jak juz zrobiłaś ten placek z truskawkami to może po sasiedzku zrobimy jaki wpad na kawkę?!
Merry udanego spotkania rodzinnego,nie daj się Wiesi wyprowadzić z równowagi to twój dzień

A co u nas?Dzieciaczki spoko kaszel praktycznie ustapił katar juz tez dał spokój tak,że zdrówko wraca na miejsce

.Z Matkiem wrócilismy do ćwiczeń nad sikaniem do nocnika idzie nie żle,Andzia powiedziała mi że jest Matek "kumaty"to chyba dobrze

.
Angela dostała propozycje wzięcia udziału w kastingu do zdjęć z jakąś kolekcja letnią

.Na początku smiałam się z tego,ale wszyscy znajomi i rodzina przekonała mnie,że powinnam z nia jechać bo ona jest bardzo ładna i ma duże szanse a i przygoda dla niej.Więc dzisiaj odpisałam meila do pani,która ja dojrzała w internecie i zobaczymy co napiszę,chociaż nadal jestem do tego pomysłu,samego jechania nie zbyt dobrze nastawiona

.Uważam że jest za mała,zobaczymy co z tego będzie.A czy któraś z was wie coś na temat tych kastingów w Bielsku?Weekend pracuje,więc wszystkim leniu****ącym życzę udanej pogody pa

:-)