reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

MEEGI- Dalas mi do myslenia ta propozycja. myslisz ze nie byloby problemu z terminami? No i czy to nie bylby dla Ciebie problem? MERY- Udanej impry! Super ze moglas liczyc na pomoc meza i ze z dziecmi lepiej. Kusisz mnie tym plackiem i chyba sama zapoluje na truskawy i placek zrobie. IVETTE73- Witaj. Ja niestety nic nie wiem o pessarze. Do poniedzialku juz niedaleko tak wiec lez, wypoczywaj i badz dobrej mysli :-)

reklama
Witaj Madziq

Evcia to przemyśl ta propozycję. Decyzja należy do Ciebie. A dla mnie to nie jest problem.W razie czego woził by nas mój mąż. Ja jakos prawka sie nie dorobiłam.
A co do terminów to jakoś to zorganizujemy.napewno cos wymyslimy. Temat otwarty.

Witam nowe mamusie!:-)
Ivett faktycznie jak mnie pamięć nie myli to byłaś tu kiedyś,a wiadomości które nam dzisiaj przynosisz nie są zbyt dobre:no:.Na temat tego pessarza braki mam w swojej wiedzy więc niestety nic nie pomogę:no:,ale za to trzymam mocno kciuki,żeby Kubuś wytrzymał do swojego terminu i było wszystko ok:tak:.
Evcia jak juz zrobiłaś ten placek z truskawkami to może po sasiedzku zrobimy jaki wpad na kawkę?!:-D
Merry udanego spotkania rodzinnego,nie daj się Wiesi wyprowadzić z równowagi to twój dzień:happy2:
A co u nas?Dzieciaczki spoko kaszel praktycznie ustapił katar juz tez dał spokój tak,że zdrówko wraca na miejsce:tak:.Z Matkiem wrócilismy do ćwiczeń nad sikaniem do nocnika idzie nie żle,Andzia powiedziała mi że jest Matek "kumaty"to chyba dobrze:confused:.
Angela dostała propozycje wzięcia udziału w kastingu do zdjęć z jakąś kolekcja letnią:szok:.Na początku smiałam się z tego,ale wszyscy znajomi i rodzina przekonała mnie,że powinnam z nia jechać bo ona jest bardzo ładna i ma duże szanse a i przygoda dla niej.Więc dzisiaj odpisałam meila do pani,która ja dojrzała w internecie i zobaczymy co napiszę,chociaż nadal jestem do tego pomysłu,samego jechania nie zbyt dobrze nastawiona:dry:.Uważam że jest za mała,zobaczymy co z tego będzie.A czy któraś z was wie coś na temat tych kastingów w Bielsku?Weekend pracuje,więc wszystkim leniu****ącym życzę udanej pogody pa:cool2::-)

ivette73 ja miałam założony pessar w pierwszej ciązy , bo ujście otwierało mi się już w czwartym miesiącu. No i musze przyznac ,ze czułam się z tym fantastycznie. Mogłam chodzic ... a nawet tańczyć :-) bez obaw ,ze ujscie się jeszcze otworzy. oczywiście nici z seksu :-( no ale cóz. ważne ze moje dzieciątko dotrwało do planowanego terminu porodu. Załozenie nie jest bolesne , troche nieprzyjemne jest zdejmowanie tego krązka.

MEEGI- a na kiedy teraz planujesz wizyte? MADZIK- Witamy :-) BASIEK- Ciasto dopiero zaczne robic jak mala zasnie. My z TZ takie lakomczuchy ze obawiam sie ze zjemy je nim zdazy wystygnac :-D. O ile mi wyjdzie ;-). Wow, to na prawde swietnie ze zainteresowal sie ktos Twoja corcia. Ja na Twoim miejscu bylabym strasznie dumna i wykorzystalabym szanse.

Evcia ja mam wizytę w poniedziałek. Nastepną.... nie wiem pewnie gdzieś za miesiąc. Z doświadczenia wiem , że terminy do Biernackiego i tak sa miesięczne. Także myslę,że w lipcu spokojnie uda sie jakoś wybrać razem. Ja zarejestruje się od razu w poniedziałek. Moge też zarejestrować Ciebie jeśli bedziesz chciała.

Dziewczyny prosze o radę. Może tez miałyście z tym problem. Od kilkunastu dni mam okropną zgagę.Co bym nie zjadła okropnie pali w gardle. Macie jakieś sprawdzone sposoby??

reklama
Do góry