Aga87lan
Fanka BB :)
Kochana ja już jestem po terminieJa bym pocz kala te 3 dni bo jezeli na tescie 25 nie eifac nawet bladziicha to beta tem koze wyjsc albo nie wyjść. Poczekaj i na spokojnie w dniu @ zrob test![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana ja już jestem po terminieJa bym pocz kala te 3 dni bo jezeli na tescie 25 nie eifac nawet bladziicha to beta tem koze wyjsc albo nie wyjść. Poczekaj i na spokojnie w dniu @ zrob test![]()
dzisiejszy test z porannego moczuWygląda na pozytywny ale to jeszcze wcześnie bardzo...
Sikałam ale tez wyszedł mi jakiś bladzioch nie wiadomo co to , próbuje się doliczyć kiedy powinnam mieć miesiączkę bo według kalendarza flo 4 marca a OvuFriend wskazuje ze dziś , zgłupiałam już ... się zastanawiam czy ma sens jutro robić krew a jak już czy coś jeszcze oprócz bety można zrobić ? Piersi mnie potwornie bolą i ciagle gdzieś kłuje w podbrzuszu , ból na miesiączkę czasami mam i ustępuje zaraz .. krzyż nie boli mnie jak na miesiączkę .. nie mam pojęcia co się dzieje
Serdecznie ci gratulujęDziś już wyraźniejsza z porannego moczu - test i czułości 10.
Po 15 byłam na becie - 39,51!
26 dc (2 dni do @)
Ja tez tak miałam w 23 dniu cyklu też 5 dni do miesiączki. Na następny dzień była już wyraźniejszaHej. 25 dc jeszcze 5 dni do miesiączki. Czy to może oznaczać ciąże ? 2 kreska jest bladaZobacz załącznik 1256380
Pozytywny jak nicdzisiejszy test z porannego moczu
10 dpo (4 dni do @)