Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po widelkach bety to niby 3-4To całkiem normalny wynik jak patrzę w kalendarz. Lekarz nie miał prawa nic widzieć. Dla spokoju możesz powtórzyć bete jutro, jak mas możliwość. Albo poczekać 2-3 tygodnie i iść ja wizytę.
I to na pewno nie 3 tydzień, bo wiek ciszy liczymy od ostatniej miesiączki, nie owulacji![]()
Nie ma co się sugerować widełkami ,serioPo widelkach bety to niby 3-4
Może to być plamienie implantacyjne. Ale u mnie po 3 dniach się nasililo i okazało się krwiakiem. Umów się w poniedziałek do lekarza, może powinnaś brać luteine albo duphaston. A do poniedziałku odpoczywaj, dużo lez i niczego nie dzwigaj. Z tym lepiej dmuchać na zimne :-)Dziewczyny, czy miałbyście lekkie plamienie takie hm trochę brązowe? Mam tak po toalecie, na papierze. Czy to normalne?
Biorę luteline od 27czerwca. Mam jedynie na papierze taki śluz jasno brązowy. Na wtorek mam umówioną wizytę.Może to być plamienie implantacyjne. Ale u mnie po 3 dniach się nasililo i okazało się krwiakiem. Umów się w poniedziałek do lekarza, może powinnaś brać luteine albo duphaston. A do poniedziałku odpoczywaj, dużo lez i niczego nie dzwigaj. Z tym lepiej dmuchać na zimne :-)
No to na spokojnie czekaj i się oszczędzaj. A który to tydzień?Biorę luteline od 27czerwca. Mam jedynie na papierze taki śluz jasno brązowy. Na wtorek mam umówioną wizytę.
Owulacja 23czerwiec. Ostatnia miesiączka początek czerwca.No to na spokojnie czekaj i się oszczędzaj. A który to tydzień?
To 6 tydzień gdzieś mniej więcej. Dużo leż i odpoczywaj, niczego nie dzwigaj. Jakby ci się nasililo to plamienie albo pojawiła się żywa krew to jedź na ip upewnić się że wszystko z maluchem w porządku.Owulacja 23czerwiec. Ostatnia miesiączka początek czerwca.
Na Usg nic nie widać, a beta 30 - według niej to 3-4 tydzień niby. A po okresie 5. Ale dla mnie to głupie takie wyliczanie po okresie, przecież owulacja dopiero 23.06 była.To 6 tydzień gdzieś mniej więcej. Dużo leż i odpoczywaj, niczego nie dzwigaj. Jakby ci się nasililo to plamienie albo pojawiła się żywa krew to jedź na ip upewnić się że wszystko z maluchem w porządku.
Liczy się od daty OM. Byłaś dzisiaj na tej becie?Na Usg nic nie widać, a beta 30 - według niej to 3-4 tydzień niby. A po okresie 5. Ale dla mnie to głupie takie wyliczanie po okresie, przecież owulacja dopiero 23.06 była.