Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ładna kreskaDziewczyny, czy mogłybyscie spojrzeć na mój test. Zrobilam go w dniu spodziewanej miesiączki, ponieważ staramy się o dziecko. Dodam ,że robię również pomiary temp,która cały czas utrzymuje się powyżej 37 stopni. Niestety kreska jest bardzo blada stąd też moje wątpliwości....2 blada kreska pojawiła się równolegle z pierwsza po 3 min.
Test zrobiony rano czy po południu?Cześć dziewczyny. Z partnerem planujemy dziecko ,spóźnia mi się okres trzy dni zrobiłam test ciążowy ale nie wiem co o tym myśleć . Na zdjęciu widać bladziutka kreskę a później trochę zrobiła się ciemniejsza.. co o tym myślicie?Zobacz załącznik 932324
Najlepiej zrób betę i powtórz za 2 dni, niby kreska powinna ciemnieć ale np. Mogłaś więcej wypic i mieć rozcieńczony mocz. Beta prawdę Ci powieHejka, mam pytanie. Staramy się z mężem od jakiegoś czasu o drugie dziecko. I coś mnie podkusiło żeby 3 dni przed planowaną miesiączką (czyli 01.01.21) zrobić test. Wyszła po krótkim czasie (około 3-4 minuty) druga blada kreska. Zrobiłam ten test popołudniu. Dzisiaj z ciekawości zrobiłam drugi test. No i kreska niby jest ale jakby bledsza... Czy któraś z Was też tak miała? Ona nie powinna z czasem ciemnieć? Dołączam zdjęcia. Okres teoretycznie mam dostać jutro. Od paru dni boli mnie podbrzusze.
Mi on wyglada na pozytywnyHejka, mam pytanie. Staramy się z mężem od jakiegoś czasu o drugie dziecko. I coś mnie podkusiło żeby 3 dni przed planowaną miesiączką (czyli 01.01.21) zrobić test. Wyszła po krótkim czasie (około 3-4 minuty) druga blada kreska. Zrobiłam ten test popołudniu. Dzisiaj z ciekawości zrobiłam drugi test. No i kreska niby jest ale jakby bledsza... Czy któraś z Was też tak miała? Ona nie powinna z czasem ciemnieć? Dołączam zdjęcia. Okres teoretycznie mam dostać jutro. Od paru dni boli mnie podbrzusze.
Pierwszy wygląda na pozytyw. Na drugim zbyt mi cień pada, za ciemny jest.Hejka, mam pytanie. Staramy się z mężem od jakiegoś czasu o drugie dziecko. I coś mnie podkusiło żeby 3 dni przed planowaną miesiączką (czyli 01.01.21) zrobić test. Wyszła po krótkim czasie (około 3-4 minuty) druga blada kreska. Zrobiłam ten test popołudniu. Dzisiaj z ciekawości zrobiłam drugi test. No i kreska niby jest ale jakby bledsza... Czy któraś z Was też tak miała? Ona nie powinna z czasem ciemnieć? Dołączam zdjęcia. Okres teoretycznie mam dostać jutro. Od paru dni boli mnie podbrzusze.