reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Blada kreska

reklama
Oooo jaaaaa … tak tu z ciekawości zajrzałam a tu taki cyrk ! Jak Wy możecie być takie nieludzkie że nie widzicie kreski ? A fe ! Szok 😁 zmieńcie wszystkie najlepiej telefony 😜
A to serduszkowanie , skąd na babcie kapcie takie nazewnictwo !!! Tosz to przedszkole … No masakra jakaś … czyli ja płodziłam dzieci w grzechu ? Bo uprawiałam sex z mężem ? No nie mogę 😅nie wiem jak ja się z tego wyspowiadam …. Ale mam dziś dzień zrobiony przez ten wątek 🤗
Też tak miałam jak pierwszy raz tu zajrzałam 😂
Na samą myśl gęba mi się cieszyła po przeczytaniu tego wątku 😂😂😂

Mąż ma zapowiedziane, że mają mnie skremować, żadnego księdza i pochować na cmentarzu komunalnym.
Domyślam się, że jakbym weszła do kościoła to woda święcona w tych podajnikach by się zaczęła gotować 😂😂😂
U mnie lepiej skremować i wysypać do morza.
Też bez księdza o całej tej otoczki.
Nie potrzebuje aby ktoś się modlił za mnie.
Nie potrzebuje też żadnego cmentarza A bliscy zaoszczędzą na zniczach i kwiatach 😂

No to teraz Wam walnę kupę na środku forum, uważajcie...

Nie daliśmy i nie damy do chrztu ani Krysi ani Irki!

Taka sytuacja [emoji23][emoji23][emoji23]

To Ty plodzisz dzieci tylko po to, żeby liczebnie przeważyć siły zła nad siłami dobra na świecie [emoji85] biedne dzieci [emoji3525] i to dziewczynki! Obdzierasz je z niewinności, cnoty i świętości, jakimi powinny emanować. I pójdą w świat takie kolejne, co będą seks seksem nazywały i szerzyły samoświadomość i otwartość umysłu [emoji22] już literatura o jodze jako zagrożeniu dla chrześcijaństwa jest w księgarniach, następna będzie o Twoich dzieciach zapewne, bezbożnicach. Wstydź się!

To Ty plodzisz dzieci tylko po to, żeby liczebnie przeważyć siły zła nad siłami dobra na świecie [emoji85] biedne dzieci [emoji3525] i to dziewczynki! Obdzierasz je z niewinności, cnoty i świętości, jakimi powinny emanować. I pójdą w świat takie kolejne, co będą seks seksem nazywały i szerzyły samoświadomość i otwartość umysłu [emoji22] już literatura o jodze jako zagrożeniu dla chrześcijaństwa jest w księgarniach, następna będzie o Twoich dzieciach zapewne, bezbożnicach. Wstydź się!
O JPDL 🤣🤣🤣🤣🤣
No rozjebala system 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Powiedz coś więcej i tej jodze. Bo mnie zaciekawiłaś 😁

No właśnie, dziewczynki... A mogłyby być chłopakami, co to za pożytek dla świata z dziewczynki? W ciążę zajdzie, na posag trzeba będzie dać. Tyle chociaż, że na starość to dziewczyny się rodzicami zajmują, a słyszałam też, że chłopcy się gorzej chowają.

Powiedz coś więcej i tej jodze. Bo mnie zaciekawiłaś [emoji16]

Nie czytałam, bo chyba za mało we mnie jest zen jeszcze [emoji23] znalazłam to kiedyś jak szukałam książek o ćwiczeniach rozluźniających i rozciągających i anatomii jogi [emoji23][emoji23]

IMG_9171.jpg

reklama
Do góry