reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Blada kreska

Witam robiłam dzisiaj test ciążowy o godzinie 16 a następnie drugi o godzinie 20
Pod światło test strumieniowy słabo widać drugą kreskę a bardziej w cieniu , natomiast test płytkowy ( wynik odczytany odrazu po 5 minutach) pod latarką widać drugą kreskę
Czy to oznacza ciążę ?Zobacz załącznik IMG_2585.jpegZobacz załącznik IMG_2592.jpeg
IMG_2591.jpeg
IMG_2587.jpeg

reklama
Jak dla mnie testy są negatywne. A pod latarka ta rzekomo "druga kreska" to plasticzek, który jest na różowym plastiku w tych płytkowych pinkach i to on Ci przebija, wiem, bo znam na pamiętać już te pinki płytkowe 😜

Jak dla mnie testy są negatywne. A pod latarka ta rzekomo "druga kreska" to plasticzek, który jest na różowym plastiku w tych płytkowych pinkach i to on Ci przebija, wiem, bo znam na pamiętać już te pinki płytkowe 😜
Czyli nie mam co się nastawiać ? Parę dni temu też robiłam test pink płytkowy i nie ma pod światłem kreski

Nie rób płytkowych 20 jeśli na strumieniowej 10 jest bladzioch.
Sikaj tylko na 10... mi 20 wychodziły jak dawno miałam betę pozytywna.
Idź do Rossmana, kup Facelle i ten sam Pink 10, nie 20 i zrób z porannego moczu.

reklama
reklama
Do góry