reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Bledny test ?

Dziewczyny jestem w 24 dc
Owulacja miała być 22 dc ale na usg nie zapowiada się w tym miesiącu na owulacje niestety tak powiedzial ginekolog
Dzisiaj rano zrobiony test razy 3
Z czego jeden ma bardziej wyraźna kreske która wyszła praktycznie od razu
A pozostałe 2 kreska widoczna pod latarka ale jakby tylko kontrolna to była
Czy możliwe by było to że jestem w ciąży ale z poprzedniego cyklu i w miedzy czasie byla normalnie miesiaczka? Bete oczywiście pójdę zrobie

reklama
Ale mówimy o teście jakim?
Owulacyjnym czy ciążowym?

Testem owulacyjnym nie diagnozujemy ciąży. Jeśli byłbyś w ciąży, nie miałabyś miesiączki, a jeśli byłabyś w ciąży z cyklu poprzedniego to już raczej ginekolog by ją sam zauważył.

Załączniki

• 20250507_080707.jpg
    20250507_080707.jpg
    853,5 KB · Wyświetleń: 73
  • 20250507_080756.jpg
    20250507_080756.jpg
    872,4 KB · Wyświetleń: 74
Bylas u ginekologa powiedział że nie było owulacji.
To jakim cudem test ma być pozytywny?
Ja byłam w sytuacji że mówił że nie było owulacji ale było ciałko żółte -potem ciąża z tego była.
Ale w 2 dni po domniemanej owulacji przez ciebie to żaden test nichuj...Nie wyjdzie .
Niema miesiaczki podczas ciąży ewentualnie plamienia .
Nie jesteś w ciąży.
Jeśli ciąża z poprzedniego cyklu To w macicy byłby już pęcherzyk ciążowy lub nawet zarodek.

reklama
No wy nie widzicie moze 2 kreski ale ja mam test przed sobą i kreske widzę gołym okiem...
To zrób takie zdjęcie, żeby bylo ją widać, bo to takie mało realne, ze Ty ją widzisz, a aparat nie łapie. Już nie robmy cudów, że zdjęcia takie wychodzą.

Jakby to byla ciąża z poprzedniego cyklu to mialabyś teraz jakis 6/7 tydzień, to lekarz by widzial zarodek z sercem na USG.

Do góry