• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Test owulacyjny

Cześć dziewczyny.
Staramy się z mężem już pół roku o dzieciątko. W tym miesiącu według mojego kalendarzyka nie doszło do zbliżeń bo mąż był bardzo chory. Owulacje według kalendarzyka miałam mieć 4 listopada ale ani przez dni plodne ani w dniu owulacji nie miałam śluzu. Więc już odpuściliśmy ten miesiąc. Wczoraj doszło między nami do zbliżenia a dziś rano z ciekawości zrobiłam test owulacyjny i wyszła bardzo ciemna kreska. Czy myślicie ze owulacja przede mną?

Załączniki

• 17308893151483657718367646577656.jpg
    17308893151483657718367646577656.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 250
reklama
Cześć dziewczyny.
Staramy się z mężem już pół roku o dzieciątko. W tym miesiącu według mojego kalendarzyka nie doszło do zbliżeń bo mąż był bardzo chory. Owulacje według kalendarzyka miałam mieć 4 listopada ale ani przez dni plodne ani w dniu owulacji nie miałam śluzu. Więc już odpuściliśmy ten miesiąc. Wczoraj doszło między nami do zbliżenia a dziś rano z ciekawości zrobiłam test owulacyjny i wyszła bardzo ciemna kreska. Czy myślicie ze owulacja przede mną?
Niekoniecznie. Pojedynczy test nic nie znaczy

Niektórym kobietom pozytywne testy owulacyjne wychodzą dodatnie przez całą drugą fazę cyklu. Stąd wykonuje się je tylko do pierwszego pozytywnego.
Więc jeśli nie wykonywałaś testów codziennie, to teraz można tylko gdybać,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry