Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja polecam wcinać otręby. Są neutralne w smaku, może lekki posmak zboża mają, ale poza błonnikiem, którego jest bardzo dużo, otręby mają również inne mikro, makroelementy.
otręby są doskonałym źródłem błonnika-mają cechę która bije na łeb wszystkie błonniki tabletkowe- błonnik występuje w nich wraz z innymi substancjami bioaktywnymi, przez co wspierają swoje działanie nawzajem- tabletkowe są tylko wyizolowanym składnikiem, bez tak potrzebnego "towarzystwa";
otręby można używać na wiele sposobów- do jogurtu, kanapki, sałatki, pasty do pieczywa, farszu itp.
Witam
ja jestem na diecie od stycznia probowalam wiele błonnikow i u mnie tylko i wylacznie dziala normolax regular cena tez przyjemna bo za 100g placi sie ok7zł
Otręby ze startym jabłkiem polecam
Nie dośc że pycha smakuje taki mix, to jeszcze rzeczywiście nie chce się po tym jeść, ...
a jak się już zachce, to można jeszcze sięgnąć po dającą uczucie sytości zieloną kawę (tutaj).
No ale to kwestia tego jaki kto lubi błonnik i czy wyłącznie naturalne rzeczy
Polecam błonnik smakowy, różne firmy to produkują, m.in xenna. Świetnie się sprawdza w sałatkach owocowych, wszelkiego rodzaju jogurtach itd. Dieta nie musi być męczarnią
Ja ostatanio zajadam błonnik z jogurtem. Pyszna przekąska i naprawdę sycąca.. tym bardziej jak do jogurtu dodam i płaciłam coś ok 2 zł, bo akurat promocja była