reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

witam sie niedzielnie!!!!
wpadlam na chwilke zobaczyc co slychac:-)
Asia ty wiesz co i jakby co to wal na gg;-)tak jak wczoraj ci napisalam zawsze wyslucham i moze cos madrego doradze:-pi nie smutaj sie kochana:tak:
a ja sie dzis wkurzylam od rana:wściekła/y::wściekła/y:padla mi zamrazalka pelna miesa po wczorajszym uboju;-)i mam zgryz co ja z tym wszystkim zrobie:-(narazie zagonilam meza zeby dzwonil po rodzince moze sie uda pozyczyc od kogos albo chociaz zawiesc troche do kogos:tak:

no nic znikam narazie do pozniej laseczki papa
ide kombinowac dalej

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Sabinka dziękuję

A my dziś po obiadku wybraliśmy się znowu na spacerek po lesie.
Chłopcy się wybrykali z psem,a my podczas spacerku nazbieraliśmy grzybków.
A te trzy kozaczki znalazł Maciuś,nawet nie wyobrażacie sobie jaki był dumny.

hej laski!!!
melduje sie i zyje chociaz bez humoru nastroju bo wiecie co wczoraj sie dowiedzialam ze moi dobrzy znajomi sie rozwodza cztery lata po slubie normalnie mnie zatkalo nie wiedzialam co powiedziec,wiedzialam ze maja jakis kryzys ale nie myslalam ze az tak to zaszlo ach ...
jeszcze mnie ta wizyta u gina jutro jakos przytlacza nie wiem czego ale jakos mam stracha moze z nerwow nie wiem boje sie ze okaze sie ze cos jest nie tak i to bardzo ze jakas chora jestem czy jak.....
ach przepraszam was za moje smuty i znikam pa

KOCHANA ASIU!!!!

Z serca płyną te życzenia:
w datę Twego urodzenia
zdrowia, szczęścia, pomyślności
sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
uśmiech stale miej na twarzy,
niech się spełni o czym marzysz.

Wpadam na chwilkę, bo ostatnio czasu nie mam:no::no::no:
Ale coś się nam tu pusto zrobiło:szok::szok::szok:

Asiu
zdrowia szczęścia pomyślności
i niech uśmiech codziennie na Twej twarzy gości!!!
Sto lat!

Sabinka będzie dobrze:tak::tak::tak:

Pozdrawiam!

hej laski !!
ja juz po wizycie wsio jest ok,zadnych zrostow ,torbieli i innych gadow nie ma,endo pikne pecherzyki tez powiedzial mi zewszystko idzie prawidlowo i ze teraz @ powinnam wedlug niego dostac normalnie co sie okaze zobaczymy,oczywiscie nic mi nie przepisal bo stwierdzil ze nie ma potrzeby mam tylko zrobic jedno badanie FSH ale to dopiero 3,4 lub 5 dzien cyklu
oczywiscie pobral mi cytologie wynik na poniedzialek z tym ze mam go nie odbierac bedzie tam sobie lezal i czekal na mnie az sie pojawie chyba ze wyjdzie cos nie tak to dostane telefon i znow nerwy do poniedzialku masakra
uciekam na kawke bo rano nie zdarzylam wypic i posprzatac ciu do pozniej pa

reklama
Witam niedzielnie.
Mój Maciuś chory,:-( w wczoraj w nocy obudził mnie bo mu się pić chciało ja patrzę a on temperaturę miał taką że aż parzył.Poszłam spać do pokoiku chłopców,bo bałam się żeby mu nie pojawiły się drgawki bo go zimno trzęsło,i miał 39,5 temp.
Wczoraj przeleżał i przespał cały dzień.Dziś już troszkę lepiej się czuję ,ale ma kaszel i chrypkę,jutro czeka nas wizyta u lekarza.A już tak długo nie chorował.:-(

A mieliśmy plany spędzić niedzielę po za domkiem bo ładna pogoda,a tu lipa.Wezmę Emilka tylko na spacerek,a m.zostanie z Maciusiem w domciu.
Ja też coś już kicham ,mam nadzieję że to nie pierwsze objawy jakiegoś przeziębienia.I rano mnie cosik gardło bolało ale przeszło.Emil na razie ok.ciekawe czy nie złapie od Maciusia.

Buziaczki i miłej niedzieli życzymy.

Do góry