reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

reklama
chyba cie juz nie ma :(
jutro wpadne
pisalam ci nowy login na nk
mam nadzieje ze doszedl
bede ci bardzo wdzieczna jesli wpiszesz go na liste naszego forum
bardzo cie prosze podaj mi jeszcze na nk adres stronki z forum na polki pl
z gory dzieki
spokojnej nocki:)

BabyOnLine.pl - Forum Polki.pl

oki juz poslalam w twojej sprawie 2 maile :-)
pewnie potrwa kilka dni zanim odpisza...

ja dzis robilam golabki i jestem mega zmeczona spadam juz do wyrka a ty napisz co u was nowego??
jak anusia ??

bede juz uciekam nie gniewaj sie ale padam :tak::tak:

odezwe sie tutaj jutro napisalam na polkach ze ty tu bedziesz narazie zagladac

dobraj nocki do jutra pa !!! :-)

reklama
Hej Laseczki.
My cały czas u rodziców, zagladam czasem na polki, ale nie ma jak czasem napisać. Pogoda dopisuje, zaraz będziemy grilować.
Jafka super Ani fotka w podpisie, jakie ma słodziutkie kiteczki.
Strasznie tam długo odpisuje ta redakcia na te maile:crazy: ale może uda sie szybciutko żeby dodać Age.
A ja jeszcze dostałam @ i juz umieram w te upały:-(
Zmykam miłego weekendowania :-)

Do góry