reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

reklama
Jestem jestem kochane! Tylko się na skypie rozgadałam z kumpelą, bo ma przyjechać i omawiałyśmy szczegoły.
Miło że się o mnie pytacie...i od razu na imprezę trafiłam:-)
Hejloł,hejloł gadułko

moj maly tez uwielbia ale samo ciacho z pizzy z duza iloscia keczupu zreszta on wsio z keczupem nawet makaron
Boshe to moze spikniemy go z moja Paulina co? Ona tez je keczup ze wszystkim :-):-):-)

alez piszcie kochane o tych aukcjach mi to nie przeszkadza a przy okazji i ja sie podszkole a co hahah

piszcie piszcie mnie też się sprzyda:tak::tak::tak:

Hej Sabinka
Moje robaki właśnie zagoniłam do łóżka.
A wracając na temat szkoły jeszcze ,ja dziś jeszcze książkę do angielskiego kupiłam cena 68zł:szok::szok: Bagatela,normalnie ździerstwo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tym z oświaty to w łeb się należy bo nową reformą to moje dziecię idzie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nooo ja to się już nie wypowiem Ania książki komplet wesoła szkoła 180 zł angielski 69 zł katechizm+ćwiczenia 19 zł no i farby kredki zeszyty...dobrze że plecak i piórnik są z tamtego roku. u Krzysia 69 zł ksiazki plus kredki bloki i takie tam 30 zł.
a potem jeszcze komitet rodzicielski, ubezpieczenie w przedszkolu i szkole...ehhh a podobno nauka jest u nas bezpłatna:szok::szok::szok::cool2:

Zuza a Ty gdzie?
Dzieciaki jeszcze nie śpią? :szok:

wracają powoli na stare tory...ale:-D marnie im idzie

Oj tak kochana bo inaczej przepadnę i to z jednym dzieckiem.
Musze Zuzie podpytać jak Ona sobie dzień organizuje może sie czegos nauczę :tak:

wiesz przy następnych nie przejmujesz się już pierdołami, a teraz jak starszaki idą...to tak pusto że się nudzę i nie wiem co robić:tak::szok::-D

No tak Tylko gdzie Ona sie podziewa czyżby mezus juz wrócił do domku?

mąż jutro będzie:-p:-p:-p ale póżno więc myślę że zdażę się pokazać

Boshe to moze spikniemy go z moja Paulina co? Ona tez je keczup ze wszystkim :-):-):-)

I Emilka na dokładkę ostatnio kazał sobie posmarować ketchupem ,chleb z dżemem :szok::szok: Chciałam go oszukać i udawałam że smaruje ,ale zobaczył że nie ma ketchupu i bek,.to mu trochę maźnęłam na ten dżem i wiecie że on to zezarł :-p:-p:-p ochyda

no i też coś postawię żeby nie było że na sępa przyszłam

drinki_na_sylwester.jpg

Magda a może na coś liczyć?:-p:-p:-p

reklama
Do góry