reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

reklama
ja mam spore podwórko więc z tym nie ma problemu

i wypatrzyłam kundelka niedaleko ode mnie

728224405

Słodki jest. Jak się wabi?
My też planujemy zakup domku,ale jeszcze nie teraz,więc na pewno przybędzie nam jakiś pupil większy.Może labrador,mojemu mężowi się on marzy

Na razie to tylko oglądam, a na aukcji pisze że Roki się nazywa. Myślę o takim psie bo w domu nie bardzo moglabym trzymać bo alergia Krzysia...i Maciek też się na coś uczula ale u niego to kota obstawiam

Dobranoc!

I zostalam sama...to też idę spać, bo jutro mąż mi może nie dać pospać:-p:-p:-p

Witam z rana i pozdrawiam!
Starszaki już z domu wyekspediowane a ja z poranną herbatką pozwolilam sobie chwilkę zasiąść przy kompie. Ale zaraz biegnę do codzienny obowiązków...i obiecałam mężowi knedle zrobić.

Więc do potem;-) pozdrawiam!

Ostatnia poszłam...pierwsza przyszłam...to się chyba nałóg nazywa:sorry::sorry::sorry::-D

dzien dobry wszystkim!!!!
u nas dzis pochmurno i zapewne bedzie padac:tak:ja tez pozwolilam sobie zagladnac na chwilke z kawka bo cisnienie chyba marne:eek:wlasnie mi sie pranie jedno!!skonczylo i zaraz wlacze drugie boze skad tyle rzeczy do prania:szok::szok:a popoludniu mykam z mlodym a zakupy na miasto hahaha:-);-)
Zuza masz clakowita racje bb to nolog bez mozliwosci leczenia :-):-pa jak juz to z bardzo marnym skutkiem hahaha:-p:-):-D
buziaczki i pozdrowka do potem pa

reklama
Do góry