reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Cześć dziewczyny, pochwalę się, że urodziłam w piątek, w 37 tc zdrowiutkiego synka. 3760 gram i 56 cm, poród krótki i łatwy, powiem szczerze, że po tych wszystkich ciążowych dolegliwościach poród był ulgą. Dzisiaj juz idziemy do domu.
Kochana serdeczne gratulacje. To wspaniala nowina w tym ciezkim dniu. Dużo zdrowka dla Was. :*
Czekamy na fotkę malenstwa

Cześć dziewczyny, pochwalę się, że urodziłam w piątek, w 37 tc zdrowiutkiego synka. 3760 gram i 56 cm, poród krótki i łatwy, powiem szczerze, że po tych wszystkich ciążowych dolegliwościach poród był ulgą. Dzisiaj juz idziemy do domu.

Wiooow super gratulacje! Kolejny przykład ze się da :))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Wy macie klucia takie w pochwie, jakby szpilka? Tak mnie zlapalo przed chwila, ze az sie przekręcić nie.moglam. I czytam, ze to moze byc oznaka porodu. Heeeelp!

Agulaa1 mnje bardziej kluje w pachwinach. Kurcze moze to jakis skurcz, albo dzidzia kopnela nisko

Kurczę bo czytam, ze to moze byc objaw skracania i rozwierania szyjki. A juz sie martwię, ze to przez moje wstawanie do obiadu :( ale leze na prawdę grzecznie, tylko tyle, co prysznic rano, kibelek buuu :( no nic, obserwujemy, jak cos, to IP.

Mnie kilka razy kłuło ale przez chwile i przechodziło. Agula, jakiego porodu, jakiego skracania, nie nakręcaj się, melliske łyknij ;) o kluciach w pochwie słyszałam od wielu kobiet w ciazy. Obserwuj to po prostu i totalny luz:)

Agulaa1. Poobserwuj. Jesli po wypoczynku bedzie sie to powtarzalo to faktycznie moze warto skontrolować. Teraz lez spokojnie wez jakis magnez albo nospe i postraaj sie wypocząć, rozluźnić.

reklama
Marcysia, A jak twój brzuch? Przeszło trochę? Mnie dla odmiany teraz boli ale pokręciłam się trochę po domu i prysznic wzięłam wiec może przejdzie jak odpocznę.

Do góry