reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Marcysia, ja często nam dziwne bóle, kłucia, pieczenia w okolicach blizny ale w różnych miejscach i po jakimś czasie mijają. Mysle, ze cos bardzo złego bolałoby po prostu mocno. Dziś w nocy tez mnie ból obudził taki wlasnie w jednym konkretnym miejscu. Już go nie czuje. A tyłek tez mam płaski i pewnie trudno będzie go później odplaszczyc;)

O dziewczyny widze, ze dopadło Was niespanie ;) kolejny level! Ja juz nie śpię od kilku tyg, ale to, co mój Młody wyprawiał dzis, to sie w głowie nie miesci. Z prawej strony, na wysokości pachwiny mialam wielka wystająca gule, tak sobie wymyślił, ze posiedzi w nocy. Do tego grzebanie raczka w pęcherzu, szyjce, mowie Wam bylo super ;) w dzien tez nie śpię.
A dzis odwiedzi nas meza siostra z 2 swoich chłopaków, juz sie boje, serio. A moje koty, to zawału dostana. A wlasnie pokaże Wam moja najwierniejsza towarzyszkę lezenia;)
Spokojnego dnia!

Załączniki

• E165AD3E-C8EC-47D2-ACD6-07149B1D6587.jpg
    E165AD3E-C8EC-47D2-ACD6-07149B1D6587.jpg
    529,9 KB · Wyświetleń: 80
Marcysia najedz się nospy i magnezu. Ja biorę jeszcze w takich sytuacjach dodatkowo czopek scopolan lub buscopan albo nawet dwa naraz- tak dają mi zawsze na IP. Mi tez często pomaga ciepły prysznic. Będzie dobrze, takie atrakcje ja niestety mam co kilka dni:(

Slodziak jakich mało, a jaka rozpieszczona, az sie boje co będzie, jak sie Młody pojawi.

Marcysia ja tez mam dzis bole okresowe- boli mnie krzyż i brzuch na dole. Wzięłam 2 nospy, magnez, prysznic i zobaczymy. Czasem tak sie zdarza...

Dzieki dziewczyny. Wezmę leki i moze uda mi sie przespac. Przed chwila moj synek dwulatek dolozyl mi wysiłku. Wylal wode na łóżko i musialam szybko powycierac wszystko...

reklama
Oj uwielbiam takie dodatkowe atrakcje...ja od rana chodze tzn leze nabuzowana, wszystko mnie drażni, już opilam się melisy podwójnej i czekam na efekt;) zastanawiam się czy można w ciazy zjeść jakiś taki ziołowy lek uspokajający typu persen, bo ja teraz często nie umiem po prostu zapanować nad wkur..niem, które nie zawsze ma konkretny powód...

Do góry