reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Pieprzyki mi się nie zmieniły, ale pamietam, ze w pierwszej ciazy to mi nowe powylazily. Teraz widzę, ze zaczynam mieć już brązowa linie od pępka w dół, czekam na brązowa kreskę nad ustami, tez miałam za pierwszym razem...

linie mam od 20 tyg, kreska nad ustami tez mnie zaszczyciła i ostuda pod okiem ;)

reklama
No tak , weekend w szpitalu = przerwa w pracy dla lekarzy, bardzo są niezadowoleni jak się cos od nich wtedy chce. W poniedziałek wrócą z powrotem do rzeczywistości, a ty wtedy pytaj i wymagaj:)

Muszę sobie przygotować listę wszystkich dolegliwości napięcie i twardnienie brzucha pomierzyć itp

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku z tym obrzyganiem psa to tak sie usmialam ze za brzuch musialam sie trzymac. Dziewczyny ważne zeby z ciaza bylo dobrze i zebysmy donosily. A ze czlowiek spuchnie troche to po porodzie trzeba brac sie za siebie i moment dupa spadnie;-)
Chociaz ja poki co narzekam ze kosci mi na wierzch wylazly i tryb lezacy jest dla mnie raczej trybem powodującym siniaki i odgniecenia. Troche tluszczyku by nie zaszkodzilo ale co zrobic jak pewnie wszystko idzie w kanal:p
Ja wlasnie czekam jeszcze czy lekarz bedzie dzisiaj w ogole chodzil bo nie wiem czy isc spac czy co...

No i Ty mówisz, ze nie masz ciężkiej ciąży. Mdlosci i hafty sa uciążliwe, ale niegroźne, a Ty sie wiecznie z czymś zmagasz do cholery. Az sie boje zrobić posiew moczu teraz.

Najwięcej sie dowiesz w pon, bo wtedy taki porządny obchód jest. My sobie z dziewczynami listę pytań układałyśmy, bo to była jedyna okazja, żeby sie czegoś więcej dowiedzieć, w poń tez brali nas na badania.
No te pieptzuki, to takie niwladne, wlasnie ciemne i wypukle i jakby z nich skora zlazila. Suche takie. No teraz nie bede panikować, skontroluje jak juz będzie po wszystkim

Ale wiesz moglo być gorzej dziecko się złe rozwija ; szczerze nie ma takiej tragedii dzięki Bogu jest jak jest i nie jest gorzej ;)

A powiedzcie bo ja się nie znam, raz w życiu miałam zapalenie pęcherza. Jak są bakterie w moczu to w takim zwykłym badaniu moczu cos widac, jakiekolwiek nieprawidłowości?

A powiedzcie bo ja się nie znam, raz w życiu miałam zapalenie pęcherza. Jak są bakterie w moczu to w takim zwykłym badaniu moczu cos widac, jakiekolwiek nieprawidłowości?

Tak leukocyty poza norma może wyjść niewielkie bakterie w opisie i z krwi crp wyższe.

Ale wiesz moglo być gorzej dziecko się złe rozwija ; szczerze nie ma takiej tragedii dzięki Bogu jest jak jest i nie jest gorzej ;)

Masz calkowita racje, nawet dzis to samo powiedziałam mężowi, ze z dwojga złego wole jakieś swoje dolegliwości niż to, ze z Młodym byłoby cos nie tak w badaniach...

A z ta lista, to serio, bo wiesz oni wchodzą i na prawdę masz niewiele czasu, żeby sie czegoś dowiedziec, a to jeszcze jakos tak zawsze cos umknie . Mnie weteranki szpitalne kazaly listę robić na pierwszy poniedziałkowy obchód ;)

Witajcie z rana:D mi się coraz gorzej śpi, budzę sie co godzinę lub dwie bo mi nie wygodnie, bo siku, bo młoda kopie ... no katastrofa, a w dzien nie umiem spać. No nic, rozpoczynamy kolejny dzień ugniatania kanapy;)

IMG_0327.JPG
To mój plan na dziś ;)

Załączniki

• IMG_0327.JPG
    IMG_0327.JPG
    36 KB · Wyświetleń: 459
  • IMG_0327.JPG
    IMG_0327.JPG
    36 KB · Wyświetleń: 70
reklama
AgaBabajaga
To witaj w klubie. Ja cala noc spie na raty. Strasznie bola mnie bidra. Budzę sie w nocy i patrze w sufit. Moja dzidzia w nocy nic nie kopie, tylko nad ranem, albo po sniadaniu. Trochę dzisiaj boli mnie macica po lewej stronie w miejscu po cc, nie wiem czy sie tym zamartwiac. Zaraz zaloze swoj magiczny pas i powinno przejść. Ps. Tylek od lezenia mam juz plaski jak nalesnik he he

Do góry