AgaBabajaga
Fanka BB :)
Kathleen, a Ty kiedy w końcu wychodzisz na wolność ?
Miałaś jakiś kontrolny posiew jeszcze? Wytłukli Ci te bakterie ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Kathleen, a Ty kiedy w końcu wychodzisz na wolność ?Miałaś jakiś kontrolny posiew jeszcze? Wytłukli Ci te bakterie ?
@Kathleen006 no ja juz niebawem. Powiem Ci, ze tez myślałam 36 i chce, żeby juz bylo po, a teraz marze o jeszcze ze 2 tyg, bo boje sie jak cholera. Te same leki, co Wy. Ze sobie nie poradzę, ze zycie sie az tak zmieni, ja to sie jeszcze boje, ze juz nigdy nic dla siebie nie zrobie. Zazdroszczę mojemu mężowi tego spokoju. On zawsze mowi, ze pierwsze msc beda cięższe, a potem sobie poukładamy, nauczymy nawzajem i będzie gitstaram sie mu wierzyc. Ale dla mnie ta rewolucja jest ogromna. Cale życie byłam totalnie niezalezna i to wszystko spadło na mnie, jak grom z jasnego nieba. A odnośnie tego 30 tyg, to na prawde jam sie pojawia ta 3 z przodu, to nagle jakos szybciej to leci. Moze w głowie mamy wtedy większy luz i sie skupiamy na innych rzeczach.
A odnośnie karmienia, pepka i w ogóle. Moja mama na te moje wszystkie obawy powiedziała jedno - nie musisz byc idealna, nie chcesz karmic nie karm- masz byc szczesliwa i zadowolona, a najważniejsze, co masz dać temu dziecku, to milosc i poczucie bezpieczeństwa. Ja byłam tak wychowana i wydaje mu sie, ze rodzice sa ze mnie dumnia dogadujemy soe cale życie na prawde świetnie. Moze to faktycznie jakas metoda.