reklama
Dzastina82
Fanka BB :)
Auralka, to powodzenia na wizycie! Czekamy na wieści.
duśka, ja tez bym chyba poszła, w końcu w ciąży jestes. A może masz telefon do swojego lekarza rodzinnego, to zadzwoń.
duśka, ja tez bym chyba poszła, w końcu w ciąży jestes. A może masz telefon do swojego lekarza rodzinnego, to zadzwoń.
Nie mam tel. Nie lubie mojej lekarki rodzinnej. Siostra raz była u niej w ciazy to nie wiedziala co jej moze dac a czego nie :/ ale przynajmniej oslucha i zobaczy czy to gardło czy to cos poważniejszego. Mam nadzieje ze mężowi bedzie pasowało z praca zeby mnie tam zawiezc i przywiezc.
agatka1990
Zaciekawiona BB
Dzien dobry. Widze, ze jak nie oczekiwanie na wazne paczki to choroby Was biora
u mnie tez ciezko
dzisiaj w nnocy zaczal mi się napinac brzuch
kolo 4 przeszlo a okolo 7 znowu zaczęło
i stwierdzilismy, ze nie ma na co czekać, bo pomimo nospy dalej nie przechodzilo
a teraz leze w szpitalu
dostalam zastrzyk rozkurczowy i kroplowke z magnezem
na szczęście jest trochę lepiej
bo to przecież dopiero 26 tdzień. Przykro mi sie tylko zrobilo, bo oczywiście zaczeli kwestionowac zalecenia mojego lekarza
i ze pewnie mam jakieś paranoje, albo ze latalam po sklepach i dlatego..na co ja, ze od dwóch tygodni leze jak mi zalecil lekarz...a Ci do mnie...ze no to pewnie dlatego. No hipokryci:/
Ehh Agatka trzymaj się mocno. Ale podpięli Cię pod ktg? Czy to za wcześnie? Co mówią? Ile będziesz leżeć? Jeszcze gadanie że po sklepach latasz :/ lekarze czasem bredzą zamiast robić to co do nich należy i przede wszystkim kurczę wspierać nas w ciężkim momencie... Trzymajcie się mocno :* i w miare możliwości pisz do nas.
monisiap5
Ja już po wizycie i niestety w przyszły wtorek muszę iść na kolejną, założyć pessar dla pewności bo szew trzyma jak należy z szyjką też ok bo miałam nawet usg dowcipne;-) tylko nie wiadomo skąd wzięło sie plamienie moja dorodna córka ma się bardzo dobrze tylko jak zwykle mama słabej du.., powiedział też że najgorsze co mnie może teraz spotkać to przeziębienie lub grypa i mam brać wit c lub zjadać jednego grejpfruta dziennie.
Docelowo muszę dotrzymać do 36 tc wtedy pójdę do szpitala wyjmie ze mnie wszystkie urządzenia podtrzymujące i niech się dzieje wola nieba.
Auralka a co tam u Ciebie????
Docelowo muszę dotrzymać do 36 tc wtedy pójdę do szpitala wyjmie ze mnie wszystkie urządzenia podtrzymujące i niech się dzieje wola nieba.
Auralka a co tam u Ciebie????
Dzastina82
Agatka, trzymaj się kochana w tym szpitalu. Przynajmniej jesteś pod stałą kontrolą. A lekarkę masz z tego szpitala co leżysz? Daj znać co i jak.
Monisia, super że szyjka trzyma
jak Ci dołoży pessar to na pewno Ci się uda dotrzymać do 36 tc
to teraz dbaj o siebie i proszę nie chorować! 
Monisia, super że szyjka trzyma
hej :-)
Agatka trzymam kciuki za skuteczne zaciskanie nóg i żeby się skurcze u Ciebie wyciszyły
o lekarzach nawet się nie wypowiadam, bo oni niestety często są pozbawieni jakiegokolwiek wyczucia....
Moniasiap gratulacje dzisiejszej wizyty :-) chyba lepiej mieć ten pessar i zawsze jeszcze jeden argument za zaciskaniem nóg ;-)
U mnie wszystko miodzio
szyjka ma 32 mm :-) młoda ma się bardzo dobrze i wciąż pozostaje duża ;-) czyli okupuje 90 centyl ;-) i ma 2.250 gram
następna wizyta za 3 tygodnie (35 tc) i kolejna określona przez ginkę mianem ostatniej
za 2 (37 tc)
zaczynam mieć wrażenie, że to już końcówka....
Agatka trzymam kciuki za skuteczne zaciskanie nóg i żeby się skurcze u Ciebie wyciszyły

Moniasiap gratulacje dzisiejszej wizyty :-) chyba lepiej mieć ten pessar i zawsze jeszcze jeden argument za zaciskaniem nóg ;-)
U mnie wszystko miodzio

reklama
Podziel się: