reklama
Dzastina82
Fanka BB :)
Jup, oj faktycznie daleko:/ ja się męczyłam jadąc 20 minut do rodziców, i to kilka tygodni wcześniej. To teraz leż i już się nie ruszaj, pupa i nogi do góry, włącz sobie fajną muzyczkę i się zrelaksuj
Mitaginka, współczuję Ci tych skurczy, mnie od kilku dni też jakby twardnieje brzuch, ale nie wiem czy to dzidzia pupy nie wypina? Zobaczę w piątek na wizycie. Ty też kochana wypoczywaj i relaksuj się. Zejdz coś słodkiego to zawsze poprawia humor
Mitaginka, współczuję Ci tych skurczy, mnie od kilku dni też jakby twardnieje brzuch, ale nie wiem czy to dzidzia pupy nie wypina? Zobaczę w piątek na wizycie. Ty też kochana wypoczywaj i relaksuj się. Zejdz coś słodkiego to zawsze poprawia humor
monisiap5
Powiedzcie mi czy to stawianie się i napinanie brzuszka boli?? i czy występuje nawet wtedy gdy leżycie?? bo ja mam taki twardy brzuch tylko wtedy kiedy chodzę ale jak sie położe to on robi się miękki od razu, nie biorę żadnego magnezu i nospy więc zaczynam się już martwić że może powinnam, wiecie co to już chyba normalnie jakaś paranoja jest bo jak tylko coś przeczytam w necie to od razu szukam u siebie takich objawów
, no cóż oby do jutra na pewno wypytam się o wszystko;-)

monisiap5
Ja patrzę na okna i aż mi się słabo robi takie brudne, chyba muszę bardziej pogonić Tomka do zadań domowych, wymyśliłam sobie że w ten weekend pomaluje przedpokój bo niestety zdarzył mu sie mały wypadek i 7UP zalał wszystkie ściany ale się uśmiałam jak zobaczyłam jego minę

monisiap5
My wprowadziliśmy sie dopiero dwa lata temu ale u Natalii też już malowałam a teraz musimy się wsiąść za pozostałe pomieszczenia bo póżniej to już po zawodach będzie.
Wizytę mam o 16 więc chyba muszę się powoli trochę ogarniać a jak powie że mogę się trochę ruszać to może uda mi się namowić siostrę żęby zabrała mnie na jakieś zakupy:-) dla malucha
Wizytę mam o 16 więc chyba muszę się powoli trochę ogarniać a jak powie że mogę się trochę ruszać to może uda mi się namowić siostrę żęby zabrała mnie na jakieś zakupy:-) dla malucha
reklama
Podziel się: