reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Jup jeszcze miesiąc kochana musisz wytrzymać jako jajko niespodzianka choćby nie wiem co! Nakrecaj się w głowie, że wielkanoc jeszcze maluchy mają przesiedziec w brzuchu, a potem mogą zrobić wam niespodziankę ;-)

Mitaginka ja przy twoich rozmiarach wzięłabym 75 B na twoim miejscu ;-) ja normalnie nosiłam pod biustem max 70, więc teraz wzięłam jeden rozmiar większy, a z tabelki też mi wychodziło 80 pod biustem i wydało mi się to przesadzone ;-) w razie w na stronie biustanasze.pl wejdź w jakikolwiek stanik do karmienia Alles i kliknij na tabelę rozmiarów i tam masz przedziały obwodów i rozmiarów ;-) mi z mierzenia wyszło 80 pod biustem i 95 w biuście (bez sciskania sie ;-)) i wzięłam 75d na mnie pasują idealnie :-)

reklama
Martha :-D jutro kończysz 38 tc :szok: jesteś mistrz :-) a w tym roku 29 marca pewnie pójdziecie na pierwszy spacer oooo i będzie to pierwsza niedziela z wózkiem :-) żadnych innych rzeczy na tego 29-go nie planuj ;-)

Martha, absolutnie nie będzie żadnej takiej analogii! ;-) wszystko będzie dobrze a Maja cala i zdrowa!
A ja cały czas pracuję nad M.i Martynka w kwestii imienia. Próbuję przeforsować Blankę i nawet czuję, że z M.pójdzie mi łatwiej niż z corą ;-)

Uwaga... nius dnia :-p jednak nie będę musiała czekać do końca kwietnia na wózek :-D więc jest super :-D na razie go rezerwuje, a odbiór zrobię po wielkanocy ;-) no ale jakby nie patrzeć jest cudnie :-)
Btw jak to niewiele potrzeba żeby mi humor poprawić ;-)

Mitaginka no więc ja się napalilam na baby jogger city mini gt jak bezzebny na suchary ;-) w kolorze piaskowym ;-) jedyne czego nie dostane do kompletu to tacka ;-) ale ją to nawet stacjonarnie kupię za kilka miesięcy i będzie ok :-)
Jeszcze pozostaje mi czekać na łóżeczko ;-) a z zakupów wyprawkowych to została mi wanienka i materacyk do łóżeczka ;-)

A ja dzisiaj zaszalałam i poszłam z Natka do lekarza bo oczywiście chora i nie mogłam sie opanować wlazłam więc do KFC, wiem że niezdrowo ale nie żałuję zaczne dopiero jak dopadnie mnie zgaga.
Auralka super wieści o furce, jaką wybrałaś??, ja niestety na swój muszę czekać do narodzin Kai bo dostanę go w prezencie.

reklama
Monisiap ale nauczona moim doświadczeniem ;-) zamów go wcześniej albo każ tak zrobić sponsorowi ;-)
Kfc :-) bardzo dobrze też nam się coś od życia należy :-) ja dzisiaj wciągnęłam pączka, więc mów mi siostro ;-)

Do góry