reklama
Dzastina82
Fanka BB :)
Mitaginka, jeszcze 4 tygodnie i też wstaniesz
a że po drodze bedziesz mieć święta i urodzinki Martynki to nawet nie zauważysz jak Ci zleci
zawsze coś sie bedzie działo
już naprawdę niedługo i musimy wytrwać!!!
Mitaginka ja np. Tobie i pozostałym dziewczynom zazdroszczę samodyscypliny, bo ja jakoś nie umiem wytrzymać i chyba mnie trzeba byłoby przywiązać do łóżka ;-) więc w całej sytuacji mam mega farta, że udało mi się doturlać w dwupaku do tego tygodnia! tym bardziej, że ja z tą 22 mm szyjką dopuściłam się absolutnie skrajnej nieodpowiedzialności i pewnie byście mnie ubiły jakbym wam napisała ;-) gince przyznałam się po fakcie (czyli jak się okazało, że sytuacja się znacząco poprawiła ;-)) i ona zrobiła wielkie oczy i wypowiedziała tylko jedno zdanie: "no cóż... zwycięzców się nie osądza" 

monisiap5
Auralka normalnie Cię podziwiam z tymi wszystkimi zajęciami, ja dzisiaj pojechałam z mężem tylko podpisać coś do banku, a zasapałam się tak jakbym w maratonie biegła, wczoraj przeglądałam ubranka to chyba ze trzy przerwy robiłam żeby sie położyć i odpocząć aż miło poczytać że przy Twojej szyjce możesz być taka mobilna, ja w sumie nie wiem ile ma moja obecnie bo już gin się boi robić dowcipne usg a bada tylko jednym palcem czy szew jest więc jestem skazana na niewiedzę do 34tc, co wizyta to krócej.
monisiap5
mówi że wątpi czy szyjka wytrzyma do 36tc więc woli wcześniej go zdjąć żeby szyjka się nie uszkodziła, ale mogę się założyc że wtedy szyjka powie mam Cię w d... i wytrzyma do 40tc

No dobra teraz to mogę wam napisać jak bardzo jestem niepoważna
pod koniec stycznia w trakcie tej mojej 2-tygodniowej obserwacji szyjki - polecieliśmy z chłopięciem moim na 5 dni do Paryża... i przez cały wyjazd byłam nonstop na nogach
wiem, wiem... było to skrajnie nieodpowiedzialne, ale jakoś tak cały czas miałam wewnętrzne przekonanie, że wszystko będzie dobrze no i jak widać miałam fart ;-)
Byłam na zakupach na bazarku, bo muszę coś zrobić do jedzenia ;-) dzisiaj będzie pieczony łosoś, jutro żeberka, a z ciekawostek będę dzisiaj po raz pierwszy w życiu piekła chleb... ale ja ostatnio wiele rzeczy robię pierwszy raz w życiu :-)

Byłam na zakupach na bazarku, bo muszę coś zrobić do jedzenia ;-) dzisiaj będzie pieczony łosoś, jutro żeberka, a z ciekawostek będę dzisiaj po raz pierwszy w życiu piekła chleb... ale ja ostatnio wiele rzeczy robię pierwszy raz w życiu :-)
reklama
mówi że wątpi czy szyjka wytrzyma do 36tc więc woli wcześniej go zdjąć żeby szyjka się nie uszkodziła, ale mogę się założyc że wtedy szyjka powie mam Cię w d... i wytrzyma do 40tc![]()
Ooooo i za to będę trzymać kciuki :-) na pochybel czarnowidztwu ;-)
A wogóle ogłaszam nowy trend na wątku - od teraz wszystkie bierzemy przykład z Marthy i się przed donoszeniem nie rozpakowywujemy o!
Podziel się: