reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Dzień dobry:)

widziałyście zaćmienie? Mnie się udało, tyle mojego z tego że leżę w domku:)
Jak dzisiaj Wasze samopoczucie? Już kolejny tydzień prawie za nami jeszcze jeden i witaj ukochany kwietniu:) chociaż ja to do 2 maja muszę wytrwać:)

Mamy już dwie mamusie, ale super!!! Która jest następna w kolejce? Auralka, czy teraz będziemy czekać na Ciebie? Oczywiście do skończonego 37 tc :D

Jakoś ciemniej się chyba zrobiło ale może to złudzenie :p Z mojej leżanki widoku na słońce nie mam ;-) będzie po południu.
No ja jeszcze chociaż 30 dni, do 19 kwietnia ;-)

Witam Was :) chciałabym do Was dołączyć, mecze sie od prawie samego początku ciąży z twardbiebimi brzucha:/ ale szyjka zamknięta chyba w miarę długa 4 cm... Tzn raz wpisuje 4 raz 4,5... Ala jako ze poprzednia ciąża była bardzo zagrożona( mój lekarz mówił ze nie widział jeszcze tylu patologii w jedej ciąży) muszę sie oszczedzac...w sumie nie wychodzę prawie z domu... Twardnienia mam cały czas... Raz mniej raz więcej. Moze z Wami raźniej bedzie mi dotrwać szcześliwie do końca :) pozdrawiam! Aaaa w niedziele zacznie sie 31 tc...

U mnie zrobilo sie takie przycmione światło za oknem ;-)

Ja mam chyba szanse na bycie kolejną. ..

Moje samopoczucie na dzis to strach przed jazda samochodem na wizytę ;-)

Ostatnia edycja:
Witaj Pola :-)
Masz szyjke długa jak zyrafa i juz 31 tc !
Super :-)
Rozgosc sie u nas , razem razniej :)

Jup, to przycmionE światło o którym piszesz, kojarzy mi się z widokiem z autokaru gdzieś w Grecji ;-) takie przyciemniane szyby.

POla, na kiedy masz termin? Jeszcze na maj czy już na czerwiec? A jakie dolegliwości miałaś w pierwszej ciąży? Witaj :-)

Dżastina, że hę? :szok: nie no ja przed 20-tym kwietnia się nie rozpakowuję :no: najchętniej to bym zrobiła 2-go maja rozładunek, bo to urodziny mojego taty ;-) ale przy planowanym cc to sobie mogę o takim terminie pomarzyć :cool2:
Ja osobiście obstawiam, że Jup będzie przede mną jakiś tydzień max ;-)

a wogóle to jakoś dziwnie mi czas leci ostatnio :eek: z jednej strony mam wrażenie, że do wizyty zostaje mi tak strasznie dużo czasu... czuję się jakbym miesiąc musiała czekać... a z drugiej za miesiąc gdzieś bedzie koniec tego kulania się i przykro mi, że to tak szybko minęło...

reklama
Auralka wytypowałem Ciebie, bo kojarzyłam że tygodniowo jesteś najdalej:) bez urazy:) nie chce Ci porodu przyspieszać:))

Ja mogłabym 17.05 w nasza rocznicę ślubu:)

Jup, powodzenia dzisiaj na wizycie i w trakcie drogi:) weź sobie podusie i rozgość się na tylnych siedzeniach:)

Pola, witamy i zapraszamy:)

my wczoraj z M. tez sobie uświadomiliśmy że po świętach to już z górki:)

Do góry