reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
witajcie w niedzielę :-)

Wczoraj byłam na 3 szczegółowym usg i moja Lili waży już 2kg oraz ma wymiary jak przeciętne dziecko w 33 tygodniu :-)

Pięknie pozowała do zdjęć 3D i mam kilka ślicznych ujęć jej buźki:-) Wszystko u niej ok.

Z dodatkowych atrakcji to przejechałam się 2 linią metra i skoczyłam na zakupy. O dziwo obkupiłam głównie siebie :-) chyba staję się pomału matką egoistką. Do tej pory zawsze wracałam do domu tylko z dzieciowymi ubraniami.

Mitagika
super baleriny są w CCC, wczoraj miałam poważny problem które wybrać. Kwiatuszków nie kupiłam, ale za to Pony z ciastoliną :-) Radość była ogromna.

Co do biustonoszy to wygrzebałam z szafy jeden, którego używałam poprzednio. Na szczęście jest dobry i w bardzo dobrym stanie. Jest na tej stronce, którą podała Auralka. Nazywa się Benefit i pomimo. że ma nieusztywniane miseczki to całkiem fajnie wygląda.

Dzastina fajnie, że wszytko ok :tak:

miłej i spokojnej niedzieli dziewczyny

Malinova, to fajny dzień wczoraj miałaś ;-) podziwiam za siły na zakupy. Jakie buty wybrałaś ;-)

Czemu Wy macie wizyty w soboty? ;-)

reklama
Mitaginka takie CCC

te mi się bardzo podobały ale stwierdziłam, że nie do wszystkiego będą pasowały CCC

na żywo te buty są dużo ładniejsze

Ja chodzę na usg do lekarza, który tylko tym się zajmuje. Nie prowadzi ciąż itp. Widocznie ma tyle pacjentek, że musi przyjmować też w soboty. W poczekali zawsze ścisk i opóźnienia.

A co do sił na zakupy to weszłam do 3 sklepów i wysiadłam. Gabinet usg jest obok galerii handlowej, więc skusiłam się i weszłam. Szczególnie, że kiedyś był tam Smyk, ale już niestety go nie ma. A chciałam poogląda laktatory i inne drobiazgi.

Ostatnia edycja:
Do góry