reklama
Widzę ze normalnie jestem swiremhahaha
![]()
Nikt tego nie powiedział. My mamy problemy z szyjkami a dotykaniE i sprawdzanie ich mogłoby tylko zaszkodzić, dlatego nie umiemy Ci pomóc.
MonisiaP, mnie zakładanie krążka nie bolało zupełnie. Jak aplikuje lutKę to go wyczuwam. Raz niżej raz wyżej a odkryłam że to zależy od stopnia wyprozniEnia ;-)
Mitaginka a może Martynka jest zazdrosna? ;-) bo ja zauważyłam, że u młodego się co jakiś czas włącza zazdrość i czasami ma takie myśli, że będzie dla mnie mniej ważny niż młoda...
Monisiap mi koleżanka tłumaczyła, że tego wkłucia wogóle nie czuć co najwyżej jak ukłucie komara ;-) ale ja jeszcze nie miałam to się boję ;-) ale ja chyba nie mam wyboru przy planowanym cc
Aknytsuj podejrzewam, że żadna z nas mając problemy z szyjką i w związku z tym większe trudności donoszenia ciąży do bezpiecznego terminu raczej sobie przy szyjce nie gmera...
Dobra czas się wziąć za jakąś robotę ;-) idę umyć pralkę i zaczynam procedurę prania dla młodej :-) hell yeah ;-)
Monisiap mi koleżanka tłumaczyła, że tego wkłucia wogóle nie czuć co najwyżej jak ukłucie komara ;-) ale ja jeszcze nie miałam to się boję ;-) ale ja chyba nie mam wyboru przy planowanym cc

Aknytsuj podejrzewam, że żadna z nas mając problemy z szyjką i w związku z tym większe trudności donoszenia ciąży do bezpiecznego terminu raczej sobie przy szyjce nie gmera...
Dobra czas się wziąć za jakąś robotę ;-) idę umyć pralkę i zaczynam procedurę prania dla młodej :-) hell yeah ;-)
jup
Fanka BB :)
DiuskA gratuluje 3 z przodu :-) !
Ja powinnam miec wielkie obawy jesli chodzi o niemowlęta, bedzie dwójka a ja mam ZERO doświadczenia,mąż przynajmniej widział kąpiel noworodka
Ale jakos o tym nie myśle.
Żyję z dnia na dzień.
Mitaginka- dobrze ,ze uświadomiliscie Martynke co do siostry, najwyżej będziecie miec chwilami dwa dzidziusie ;-)
Co do szyjki do ja również nie dotykam,wiec nie pomogę.
Ja powinnam miec wielkie obawy jesli chodzi o niemowlęta, bedzie dwójka a ja mam ZERO doświadczenia,mąż przynajmniej widział kąpiel noworodka
Ale jakos o tym nie myśle.
Żyję z dnia na dzień.
Mitaginka- dobrze ,ze uświadomiliscie Martynke co do siostry, najwyżej będziecie miec chwilami dwa dzidziusie ;-)
Co do szyjki do ja również nie dotykam,wiec nie pomogę.
Mitaginka ja się zaśmiałam z tym swirkiem
Bo moja ciekawość poprostu przekracza granice możliwości no cozdzieki za chceci
![]()
Jest taki wątek oznaki zbliżającego się porodu. Może tam ktoś Ci odpowie.
AuralKa, myślę że Martynka może być zazdrosna, może czuje się trochę zagrożona. Miłego prania!
Jup, ale dwójka za jednym zamachem jest super :-) jedna ciąża a dwa szczęścia :-) I to parka. Masz już imiona? :-)
Dzięki dziewczyny 
Dziewczyny nie wiem czy się zgodzicie z taką opcją ale
moja siostra jak była w ciąży z drugim dzieckiem to tłumaczyła pierwszemu że to drugie jak się urodzi to przyniesie mu prezent. I kupili mu wtedy zabawkę, że to niby od Hani. Tylko tu różnica między nimi to 4 lata. Ale Filip dobrze zniósł narodziny Hani. Teraz Hania jest gorsza od Filipa
dwa diabełki 
Dziewczyny nie wiem czy się zgodzicie z taką opcją ale
Dzastina82
Duśka, gratuluję 3 z przodu! Teraz to już z górki
nie wiem, jak Ty ale ja już się nie mogłam doczekać, aż dołączę do trójkowiczów :-) A przeszło Ci już to przeziębienie do końca?
Auralka, widzę, że ruszyłaś dalej z przygotowaniami
super! Takie pranie i prasowanie to sama przyjemność
A jak Twoje swędzenie, minęło?
Aknytsuj, my tu też świrki tylko troszkę ześwirowane na czym innym
Życzę udanego rozwiązania i zdrowej dzidzi
Jup, nic się nie przejmuj, na pewno dasz radę. Pewnie na początku, będzie troszkę trudniej, ale jak już ogarniecie towarzystwo to będzie super
a będziesz już miała odchowaną dwójkę i to jeszcze parkę:-)
U mnie Iga też chyba zazdrosna, najchętniej to na krok by mnie nie zostawiała, a ma takie problemy żeby gdzieś jechać beze mnie:/ mam nadzieję że to minie.
Mitaginka, pytałaś się czemu chodzę w sobotę, bo ja jestem pacjent specjalnej troski
A tak na serio, to mój gin bardzo się przejął moją ciążą i umawia mnie tak, by mieć dla mnie trochę czasu
Ewelinka, odezwij się tu do nas
!!!!!!
Auralka, widzę, że ruszyłaś dalej z przygotowaniami
A jak Twoje swędzenie, minęło?
Aknytsuj, my tu też świrki tylko troszkę ześwirowane na czym innym

Jup, nic się nie przejmuj, na pewno dasz radę. Pewnie na początku, będzie troszkę trudniej, ale jak już ogarniecie towarzystwo to będzie super
U mnie Iga też chyba zazdrosna, najchętniej to na krok by mnie nie zostawiała, a ma takie problemy żeby gdzieś jechać beze mnie:/ mam nadzieję że to minie.
Mitaginka, pytałaś się czemu chodzę w sobotę, bo ja jestem pacjent specjalnej troski

Ewelinka, odezwij się tu do nas
jup
Z imionami to jeszcze nic pewnego ale jakis wstepny plan ;-)
Ale mnie brzuch męczy boli i twardy. ..tym razem to chyba przejedzenie. Ja teraz mam taka mała pojemność :-/
Dzastina ale masz fajnego gina.
Mój nie jest zbyt troskliwy ;-)
Ale mnie brzuch męczy boli i twardy. ..tym razem to chyba przejedzenie. Ja teraz mam taka mała pojemność :-/
Dzastina ale masz fajnego gina.
Mój nie jest zbyt troskliwy ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Dzastina82
Duśka, my też planujemy taki prezent
według mnie to super pomysł!
Podziel się: