reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ja już po wizycie, szyjka 2,86:) więc cudnie, ktg bez skurczy, sterydów nie biorę. Jeszcze dwa tygodnie leków, a za trzy tygodnie i witaj wolność:)
Mała dzisiaj w ramach rewanżu za wczoraj tak szalała na ktg:D
Ja dzisiaj z tego szczęścia, aż pojechałam po Igę do przedszkola, przeszłam tylko kawałeczek, więc nie powinnam zaszkodzić, a mina mojej córki bezcenna:-) Była tak szczęśliwa że ją odbieram :-) I mam pozwolenie by jutro choć na troszkę zasiąść przy stole:) ale się cieszę:) to już 5 lat minęło, a pamiętam wszystko jakby to wczoraj było...

Mitaginka, ja też już mam dość wizyt rodziców jednych i drugich i tego uzależnienia od nich. Chciałabym móc sama przygotować mieszkanie dla małej, a tak wszyscy wszystko robią za mnie:/ ale jeszcze 3 tygodnie, wytrzymałam już tyle to i teraz wytrzymam. Kochana, też się trzymaj i już życzę jutro udanej imprezki:) pogoda się naszym dziewczynom trafiła super:))))

Auralka, trzymaj się i nie denerwuj. Ciąża też robi swoje i coś co kiedyś byś olała teraz przeżywasz. Wkrótce na pewno się wszystko poukłada.

Dzastina super wiadomości

Auralka trzymaj się, u mnie też same problemy ale to przecież tymczasowe. Byłam pewna, że czerwiec spędzimy już u siebie, a tu chyba będziemy się kisić w wynajmowanej kawalerce. Ale szukam pozytywów, mieszkanie obecne może i jest do kitu ale okolica super, 3 wielkie place zabaw itp. atrakcje, może łatwiej jednak tu będzie mi przetrwać te pierwsze miesiące z 2 dzieci.

Moja mała dziś przez ponad 2 godziny szalała na placyku, na którym nie byłyśmy od wiosny. Ja się za to wygrzałam na słonku:-)

Dzastina cudowne wieści :-) czyli jeszcze 3 tygodnie pozaciskasz nóżki i znajdziesz się po jasnej stronie mocy czego Ci z całego serca życzę :-)Malinova jakoś musicie przetrwać ale nagroda będzie boska :-)

Malinowa, szkoda, ale co się odwlEczE to wiesz ;-)

My robimy właśnie zakupy Tesco onlinE między innymi pod kątem jutrzejszych urodzin ;-)

M. Męczy mnie abyśmy pogadali z ginem aby odłożył zdjęcie krążka o tydzień. Biedny jest mega zestrEsowany ze po zdjęciu krążka od razu urodze a wtedy nici z jego maratonu ;-)

reklama
Do góry