Mikasa7
Fanka BB :)
Co do melisy, ja czasem pije wieczorem z podwojnej saszetki od razu i dziala blyskawicznie. Np teraz jestem mega klotni z mezem,wypilam meliske i czuje sie jak po drinku, hehe
Dziewczyny,czy miewalysie po 20tc pobolewania w dole brzucha? To nie skurcze, tylko bol jak na okres takie ciagle?
Co do skurczy,w I ciazy ponoc jakies mialam, na ktg wychodzily,a ja ich nie czulam,od okolo 32tc. Ale czesto mi brzuch twardnial...
Dziewczyny,czy miewalysie po 20tc pobolewania w dole brzucha? To nie skurcze, tylko bol jak na okres takie ciagle?
Co do skurczy,w I ciazy ponoc jakies mialam, na ktg wychodzily,a ja ich nie czulam,od okolo 32tc. Ale czesto mi brzuch twardnial...
chociaż powiedziałam mu ostatnio ze jak dotrwam do 36 to idę na porodowke to stwierdził że wtedy to mogę sobie juz rodzic jak chce
byłam jakiś czas na fenoterolu i partesistanie. Mikasa mnie przez kilka tyg codziennie bolał brzuch jak na okres i to tak konkretnie. Na badania szłam w totalnym strachu ale pomimo tych boli nic się nie zmieniało po pewnym czasie już nawet nie mówiłam ze mnie boli.
nie ja pierwsza i nie ostatnia.