reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Takie bolesne te zastrzyki? Nie powiedzieli Ci dlaczego taka decyzja?
Trzymaj się jakoś już niedługo będziesz w domku:tak:

Podobno jak wszystkie mięśniowe- ale nigdy nie miałam więc nie wiem, ten mnie w cholerę bolał.
Decyzje taką, z tego wzgledu ze to juz druga wizyta w szpitalu i gdyby jednak się coś miało wydarzyć wcześniej to beda juz płuca rozwinięte.
Miałam przyjść tylko na kroplówki, a póki co dostałam jedną i całą mase innych rzeczy :X

Podobno jak wszystkie mięśniowe- ale nigdy nie miałam więc nie wiem, ten mnie w cholerę bolał.
Decyzje taką, z tego wzgledu ze to juz druga wizyta w szpitalu i gdyby jednak się coś miało wydarzyć wcześniej to beda juz płuca rozwinięte.
Miałam przyjść tylko na kroplówki, a póki co dostałam jedną i całą mase innych rzeczy :X
A to dobrze- przynajmniej nie trzymają Cię tam bez sensu:)

trzymaj się, będzie dobrze. a który tydz u ciebie?

@Audia20 masz racje to sa bardzo bolesne zastrzyki pieka i bola jak sie wstrzykuje. Heparyna przy tym pikus. Ja mialam je podane jak rodzilam synka:(

Ten pierwszy spoko, bo nie wiedziałam co to będzie, ale nie wiem jak jutro sobie poradze, bo już wiem co mnie czeka ;x
Basia i synek zdrowy? Kurcze ja nie wiem, boje się powikłań, wszystko co biorę to z konieczności i z dużym strachem :-(

Ten pierwszy spoko, bo nie wiedziałam co to będzie, ale nie wiem jak jutro sobie poradze, bo już wiem co mnie czeka ;x
Basia i synek zdrowy? Kurcze ja nie wiem, boje się powikłań, wszystko co biorę to z konieczności i z dużym strachem :-(
Nie kochana synek zyl tylko 2 dni ale byl urodzony w 22+4 tc. Nie wytrzymało serduszko z reszta pluca tez. Caly czas musieli. Podawać 100% tlenu.

reklama
Do góry