BaskaW
Fanka BB :)
Ile to wyjdzie mniejwiecej wiesz może za te badania?Noo ja też je mam zrobić w poniedziałek (te badania) ://
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile to wyjdzie mniejwiecej wiesz może za te badania?Noo ja też je mam zrobić w poniedziałek (te badania) ://
Zadzwonię dziś do labu i się dopytamIle to wyjdzie mniejwiecej wiesz może za te badania?
Też idę jutro zrobić wirusy. Zastanawiam się gdzie iść, diagnostyka odpada, bo mój lekarz nie uznaje wyników od nich, a Alab drogi jak cholera.
@Audia20 takie bóle u mnie na porządku dziennym
Mnie do tej pory takie bóle nie niepokoiły - uznawałam, że to albo więzadła, albo jakieś zrosty w jamie brzusznej. Ale jak ból jest nie do zniesienia, to raczej trzeba zgłosić, choć na wszelki wypadekJapierdziele jak wy to znosicie
Mnie od jakiegos czasu kłuło ale teraz to przechodzi pojecie :/