Serio na 4tyg? Matko z córka.. szok jak te dzieci się rodzą zdrowe skoro większość z nas miewała/ma wizyty co 2tygNo zapytałam tego lekarza więc powiedział ze aby nie za czesto, tak raz na 4 tyg![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio na 4tyg? Matko z córka.. szok jak te dzieci się rodzą zdrowe skoro większość z nas miewała/ma wizyty co 2tygNo zapytałam tego lekarza więc powiedział ze aby nie za czesto, tak raz na 4 tyg![]()
No tak tak, wiesz moze co lekarz to opiniaSerio na 4tyg? Matko z córka.. szok jak te dzieci się rodzą zdrowe skoro większość z nas miewała/ma wizyty co 2tyg![]()
A no i powiedział zeby nie codziennieSerio na 4tyg? Matko z córka.. szok jak te dzieci się rodzą zdrowe skoro większość z nas miewała/ma wizyty co 2tyg![]()
W tym miejscu chyba są więzadła macicy więc może to to? Ja tak miałam ale po prawej stronieCzy ktoras miala tak jakby bol jajnika, kłucie w lewej stronie...wydaje mi sie ze tak sie rozciągnąl..ale bol nieprzyjemnywzielam nospe...
Tu bym się zgodziła że minimum raz na 4tygA no i powiedział zeby nie codzienniewiesz moze chodzilo mu ze zalecane 1 raz na 4 tyg
![]()
No moze juz "najgorszy" bol minąl..teraz boli troche...chyba ze moj syn tak sie rozciagal bo widać bylo jak sie napina...W tym miejscu chyba są więzadła macicy więc może to to? Ja tak miałam ale po prawej stronie
Wiem mozna sie tym wszystkim zalamac nerwowo...ja tez juz nie wiem...w srode ide do swojej i tez pewnie krociotkie USG zrobi...aby tylko wytrzymac do.srody...Tu bym się zgodziła że minimum raz na 4tygja miałam robione raz u mojej lekarki, kilka h później drugi raz przy przyjęciu do szpitala, po dwóch dniach kolejne do wypisu ze szpitala, po 2dniach na przyjęciu do innego szpitala, po kilku godzinach kontrolne usg i na drugi dzień u mojej lekarki do której pojechałam na skraju załamania nerwowego
![]()
Całą ciążę. Nawet nie musi to być od jedzenia, które powoduje wzdęcia, jak fasola czy kapusta. Napięty do granic możliwości mam po wszystkim. A teraz w 3 trymestrze, kiedy dno macicy już mi sięga daleko nad pępek, zjem trochę i już czuję, jak mi tam wszystko się ciśnieCzy Wam tak też twardnieje brzuch od jedzenia?
Ja jakoś na początku trzeciego trymestru przy okazji wizyty u mojego lekarza powiedziałam, że mnie cały dzień bolał lewy jajnik. Kazał mi pokazać, gdzie, a potem powiedział, że jajników to już tam dawno nie maCzy ktoras miala tak jakby bol jajnika, kłucie w lewej stronie...wydaje mi sie ze tak sie rozciągnąl..ale bol nieprzyjemnywzielam nospe...