Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Serio taka wyrozumiała jesteś dla męża ws. niepójścia do lekarza? Ty niedługo wydasz na świat jego dziecko, a on nie chce, aby mu lekarz, ew. lekarz i pielęgniarka penisa obejrzeli? Chociaż niech odda mocz na badanie ogólne i posiew. Ja bym się bała, że to jest objaw jakiejś infekcji, która ostatecznie może doprowadzić do zakażenia wód płodowych i do czasu wyjaśnienia sprawy używałabym prezerwatyw (ciekawe, czy w kondomie też będzie go boleć, na "soczki" nie zwali). Może Twój ginekolog coś wymyśli.Nie on nie pojdzie do lekarza, a ja nie zrezygnuje z sexu
Infekcja jak nic.....nie obejdzie sie bez lekarza...bo w innym wypadku brdziecie siw nawzajem zarażać.Twoj gin cos przepisze...bez problemuJestem w 13 tygodniu ciazy.
Ostatnio maz zaczal skarzyc sie na bardzo dokuczliwe pieczenie, bol po stosunku.
Twierdzi, ze to rekacja na moje "ciaze soczki", czy to mozliwe, co moze byc przyczyna, jak sobie z tym radzic?
P.S. Nie on nie pojdzie do lekarza, a ja nie zrezygnuje z sexu