Magda8888
Fanka BB :)
Jejku pomyliłam sie. Nie ten wątekA co ma to wspólnego z tematem autorki?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku pomyliłam sie. Nie ten wątekA co ma to wspólnego z tematem autorki?
Chyba jednak wolałabym, żeby był główką skierowany na dół
Bo jak do tej pory, to cały czas mnie okłada nóżkami, a to po pęcherzu, a to szyjce, co przyjemne nie jest, a bardzo ruchliwy bąbel jest
![]()
Najlerpszq pozycja to poprzeczna. Mnie nic nie boli i kopie mnie po bokach, jest to tak wygodne, że zazdroszczę samej sobie widząc jak koleżanki cierpiąCzyli wychodzi na to, że nóżkami źle i główką też nie dobrze, a już miałam cichą nadzieję, że jak się obróci, to choć trochę lżej będzie![]()
HahaCzyli wychodzi na to, że nóżkami źle i główką też nie dobrze, a już miałam cichą nadzieję, że jak się obróci, to choć trochę lżej będzie![]()
Zapewniam, że nieHahazawsze ta opcja, ktora Nas nie dotyczy wydaje się być bardziej interesująca, a tu psikus
lżej to Nam będzie chyba dopiero jak urodzimy
![]()
Tak też czuje, że te stópki poza brzuchem też będą tak biegałyMoja córka też była ułożona pośladkowo. Zdarzało mi się dosłownie popłakać z bólu, jak mnie kopała, a później (jak już kopać nie mogła, bo nie miała miejsca), to miałam wrażenie, że mam w środku czołg, który mnie masakruje. Kiepsko niestety to wspominam.
Ps. Czołg z brzucha jest poza nim tak samo niespokojny i ruchliwy.
Pół biedy biegały, do tego etapu też trzeba dotrwać, a takie wiercipięty mogą być "śpiewakami operowymi". Ja mam taką śpiewaczkę właśnie, ledwo z życiem uszyłam, a to dopiero 2 mcTak też czuje, że te stópki poza brzuchem też będą tak biegały![]()
Heheh, chodziło mi o to, że nie będziemy jak kangurki.. I koniec wygód hahaZapewniam, że nie![]()