marta18691
Fanka BB :)
U mnie był 5t 5d i serduszko było już widać więc może u u Ciebie będzie coś widaćMyślisz by robić w środę betę czy już do lekarza? Nie chciałabym iść za wcześnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie był 5t 5d i serduszko było już widać więc może u u Ciebie będzie coś widaćMyślisz by robić w środę betę czy już do lekarza? Nie chciałabym iść za wcześnie
A robiłaś betę co 48h czy odrazu do lekarza? Ja właśnie przez ten brak okresu tak długo nie wiem co myśleć i jak pozbierać się z tego wszystkiegoU mnie był 5t 5d i serduszko było już widać więc może u u Ciebie będzie coś widać
Lekarz na NFZ ma obowiązek przyjąć Cię w ciągu 7 dni.I jaki termin Ci wyszedł? Ja narazie szukam prywatnie lekarza bo na NFZ mi właśnie odwołali![]()
No ale kto tą ciążę ma potwierdzić jak nie lekarz? Przecież to jakaś paranoja. Ja bym nie dawała za wygraną i próbowała ponownie się umówić.Narazie tam gdzie się dowiaduje są na połowę września i to co mówisz ma zastosowanie ale dopiero po potwierdzeniu ciąży a przed nie przynajmniej z tego co mi pokazywaly Panie w przychodni. Więc muszę szukać prywatnie a dopiero potem bo tak to nigdy się nie dostanę w tym chorym kraju
Autorka wcale o dziecko się nie starała.Pół roku okresu nie masz i dopiero wpadłaś na to żeby test zrobić? Tym bardziej że się staracie o dziecko?Jak to możliwe? Napisz czy wszystko dobrze z dzidziusiem![]()