Zazwyczaj 130 , czasem jest tak ze zje 80 i za jakas godzinę do półtorej zje 60 czasem 90Osobiście wydają mi się te przerwy za długie, ale może mała tak potrzebuje. A ile zjada na raz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazwyczaj 130 , czasem jest tak ze zje 80 i za jakas godzinę do półtorej zje 60 czasem 90Osobiście wydają mi się te przerwy za długie, ale może mała tak potrzebuje. A ile zjada na raz?
W swoim łóżeczku z nami w sypialni , mam ja dosunieta do swojego łóżka więc zawsze mogę wsadzić rękę . Ale dziś kazała mężowi zdjąć bok żeby mogła się przytulać .zaczyna się przeturliwac na boczkiŚpi w swoim łóżeczku? W Waszej sypialni?
To nie je dużo, ale może nie potrzebuje.W swoim łóżeczku z nami w sypialni , mam ja dosunieta do swojego łóżka więc zawsze mogę wsadzić rękę . Ale dziś kazała mężowi zdjąć bok żeby mogła się przytulać .zaczyna się przeturliwac na boczki
Koleżanka też tak miała, pomimo , że karmila piersią musiała dokarmiać butlą. Ze spaniem to okropnie tylko dżemki sobie urządzał. Tak się męczyli chyba jak roczek skończył mieli więcej wytchnienia. Życzę ci wytrwałości.Drogie mamy piszę, ponieważ nie daje już rady. Mam trzymiesieczna córkę , która bardzo kocham ale czasami brak mi już sił i cierpliwości . W ciągu dnia wigilię nie śpi , a jak usnie to tylko na rękach i nie daje się odłożyć , nawet nie ma jak siku zrobić . Je kiedy chce i ile chce a broń Boże nie daj jej mleka to pisk niesamowity. W nocy potrafi budzić się co godzinę żeby tylko ja ponosić . Już nie wiem czy to ja coś źle robię czy ona po prostu taka jest .
130?! Czemu tylko 130? Przy wadze 7 kg??? Nie wiem jakie masz mlekoale mm standard to przy wadze 7 kg to powinno być 180! :/Zazwyczaj 130 , czasem jest tak ze zje 80 i za jakas godzinę do półtorej zje 60 czasem 90