reklama

Brzuchata galeria

reklama
Kotek dziękuję :happy: Chciałam pokazać studniówkowy na zamkniętym, no ale nie ruszył... Więc jest 99 na otwartym :-D
Cóż, spory faktycznie nie jest - ale nie narzekam ;-) Pamiętasz pewnie moje schizy co do tycia...

Kotek dziękuję :happy: Chciałam pokazać studniówkowy na zamkniętym, no ale nie ruszył... Więc jest 99 na otwartym :-D
Cóż, spory faktycznie nie jest - ale nie narzekam ;-) Pamiętasz pewnie moje schizy co do tycia...

Esia brzunio sliczny:-),wreszcie sie odwazylas,bardzo sie ciesze
a Twoje schizy ja rowniez pamietam:tak:

a Twoje schizy ja rowniez pamietam:tak:
Na szczęście jakieś ostre nie były i już mi przeszły :tak:
To jest brzusio popołudniowy - poranny mam o połowę mniejszy :-D A jeszcze jak leżę na plecach, to zupełnie nie widać ciąży :-D
W piątek idę do gina i dowiem się, co tam u Małego i czy dobrze przybiera na wadze :-)

Jola ja jak patrzę na Wasze zdjęcia, to mój wydaje mi się dziwny - czyli to normalne! :-D

Jola wcale nie masz dziwnego, mój wygląda tak ja twoj jak leżę na pleckach, czyli jak tłuszcz opadnie na boki :P gdy to ostatnio odkryłam byłam zbsolutnie zafascynowana :laugh2:

reklama
Esia to zdjecie bło tylko dla mnie, bo byłam ciekawa właśnie jak to wygląda jak leże, nigdy nie zamierzałam go umieszczac, na forum... teraz tak wyszło żeby uspokoić Jolę:PP

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry