Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz ja.mam 156 wygladam jak dziecko jeszcze o dowod mnie pytaja haha a tutaj takie cyce.Wszyscy na nie zwracaja uwage co mnie nie milosiernie wk%##%%
![]()
Oby, obiecałam mężowi [emoji12]Oooo, też mnie to wk%%%
Nie pamiętam, kiedy mnie ktoś o dowód pytał hehe, zazdroszczę
Pumelova jeszcze urosną![]()
Generalnie mam D więc nie narzekam, ale też bym chciała większyEhhh, przyłączam się do grona WKU..NYCH w temacie cycowym. Cyce jak donice + praca z facetami, i wezzzz tu nie przywal połowie [emoji34][emoji34][emoji34]
Pumelova - czyli i tak jest progres, skoro wkładki nie potrzebne. Zobaczysz jeszcze z rozmiar (minimum) urosna [emoji6]
Pewnie jakbym poszła do salonu z bielizną to by mi dobrano jakiś wymyślny rozmiar, ale szkoda mi wydać tyle na bieliznę. Może w przyszłości przyda mi się coś lepiej dopasowanego jak będzie co poprawiaćDziewczyny a macie pewność że nosicie dobry rozmiar stanika? Bo ja przyznam mam naprawdę małe piersi a przed ciążą miałam c, teraz e. Spotkać prawdziwe a jest mega trudno. Ale pamiętam że lata temu jak nie umiałam prawidłowo określić swojego rozmiaru to właśnie a nosiłam... Może macie ten sam problem?