reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Aaggaa - ślicznie Kobieto wyglądasz [emoji3], brzusio rzeczywiście ciut ciut do przodu poszedł [emoji5]

Lilith - Ojjj Kobieto nadzwigasz się w ciąży [emoji3]. Piękny brzuszek [emoji3]

Maziajka - no helol [emoji3].
Zgrabniutki masz brzusio i resztę ciałka również [emoji5]. Brzusio malutki jak na ten czas - ale Ty masz chyba takie predyspozycje (pisałaś, że z Jasiem wyskoczył Ci dopiero w 6 m-cu) - wiec poczekamy jeszcze chwilkę [emoji6]

reklama
Dzieki laski mi sie on wydaje mega duzy:p

Aga znalazlam fotke z ciazy z jadiem na kompie to Wam wrzuce.Wtedy najpierw poszlo mi w dupe i nogi a potem brzuch terwz tfu tfu nie idzie w nic procz brzuszka.

010igov35ye70zfx.png

Powiem Ci Maziajko, że nawet cyca nie masz takiego dużego (jak opisywalas) także.. Tylko się cieszyć (a mi pozostaje zazdrościć [emoji6]) [emoji3]

Lilith ale brzusio juz duzy!!! Ale dalej bardzo zgrabny :)

Maziajka sliczny brzuszek i piekna ta tuniczka!! Uwielbiam taki krój i wszystko co granatowe :) gdzie ja kupiłas?

reklama
Do góry