Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny a na celullit absolutnie nic nie wolno? Żadnej nivei goodbay cellu etc??
Na rozstępy ciężko coś piradzic jak mają wyjść. Mam bardzo duże, nie tylko na brzuchu niestety, żadne smarowidla w 1 ciąży ani ich czestotliwlsc nie pomogły.
Morela musisz błyszczeć ale Ty już sama w sobie to robisz. Bez specjalnych dodatków :*
Lilith ja robie peelingi na celulit i masaze nie mam problemu z nim w ciazy ale to pewnie dlatego ze juz z rok regularnie peeling i masaz i sa tego rezultaty.
Morela na pewno tak bedzie! ja bylam na slubie siostry swiadkiem to nie.moglam jej przycmic
Ajj tez mnie zalewa Lilth mam galerowate nogi
Pumelova wydaje mi sie ze jakbym Cie spotkala i miala ocenic wiek ciazy tak bym strzelala wlasnie po wielkosci brzuszka. Taki idealnie na 22
Zmierzylam sie! 93cm
To mam większy p ten tydzień to był hardcore bo chyba ponad 1kg mi przybyło.. ale po weekendzie to słaby pomysł się ważyć, jutro rano zobaczymy [emoji16]