reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Dziewczyny a na celullit absolutnie nic nie wolno? Żadnej nivei goodbay cellu etc??

Na rozstępy ciężko coś piradzic jak mają wyjść. Mam bardzo duże, nie tylko na brzuchu niestety, żadne smarowidla w 1 ciąży ani ich czestotliwlsc nie pomogły.

Morela musisz błyszczeć ale Ty już sama w sobie to robisz. Bez specjalnych dodatków :*
Są olejki na cellulit to w większości je można no i masaże, ja sobie kupiłam masażer i na udach wydaje mi się że jest poprawa. Zmagam się też z cellulitem na tyłku, ale on tam już przed ciążą był to nie wiem czy w ciąży się uda go pozbyć, ale będę próbować :p

To i ja wrzucam aktualizację. Dziś zaczął się 20 tydzień, chociaż wg usg 19t4dni ale jakby nie patrzeć dobiłam do połowy :)

Załączniki

• 20.jpg
    20.jpg
    252,5 KB · Wyświetleń: 156
to fakt, ze do najwiekszych nie nalezy ale rosnie :) W pracy się śmieją,że ściemniam z ciążą i chyba pokazywałam im kiedys zdjęcie kogoś innego hehe
A jutro usg więc zobaczymy jak się rozwija urwis i może poznamy już płeć na 100% :)

Bab ja taki mialam dokładnie przed ciążą :p,
Też się dziś zmierzyła,mam 101 cm w pępku i 5 kg na plusie,ale apetyt dopisuje,i tak się dziwię że nie więcej,lekarz dziś stwierdził że to 5 kg jak na 4 ciąże to nie dużo :-)
Nie mogę się nadziwić jakie niektóre brzuszki są małe.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bab brzusio jak po dobrym obiedzie [emoji6]

tak się mierzycie to i ja dziś sprawdziłam stan obwodu i nam 89 i tez 5kg na plusie, ale w sumie nie wiem gdzie te kg bo ich nie czuję [emoji38] nawet włożyłam swoje jeansy sprzed ciąży, dla sprawdzenia ile mi w udach i w tyłku przybyło, ale elegancko się zmiescilam. . .oczywiście bez zapinania w brzuchu hehehe

Do góry