reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Zazdroszczę Wam dziewczyny takich pięknych piłeczek. U mnie rośnie po całości i jakiś taki przypłaszczony jest :/ Sorry za kiepskie zdjęcia ale nie dorobiłam się jeszcze w nowym domku dużego lustra :p
IMG_20170309_132921.jpg
IMG_20170309_133136.jpg

Załączniki

• IMG_20170309_132921.jpg
    IMG_20170309_132921.jpg
    65,3 KB · Wyświetleń: 302
  • IMG_20170309_133136.jpg
    IMG_20170309_133136.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 310
Ika, mój co dzień to ma inny kształt. Raz jest spłaszczony, raz bardziej wystający, raz niżej, raz wyżej. Żyje sobie własnym życiem ;)

Patuszka - niestety nie widzę Twoich fotek :-(

Ika - maluszek - ale spokojnie, wystrzeli do przodu, jeszcze ma na to czas [emoji5].

Martwia mnie jednak te niteczki tuż pod piegiem na brzuszku - albo odgniotly Ci się legginsy, albo rozstępy zaczynają się pojawiać (oby nie)

Patuszka, ja mam na odwrót :D nie jestem z tych, ktore wyczekują kiedy zacznie byc widoczny... wręcz przeciwnie ;) co nie ma zwiazku z radością z ciaza. Po prostu brzuch zawsze był moim kompleksem, bo nigdy nie był idealnie płaski. Zawsze nawet jak chudzina to oponk lekko wystawała. No i boje sie, ze po ciazy bedzie jesCZe gorzej.

Pumelova-ja tam bym wolała,zeby jeszcze tylko na gorze sie zaokrąglił i juz duzo większy nie rósł [emoji23]
Plus jest taki, ze poki co nie rozlewa sie na boki. Nadal mam wcięcie w tali [emoji1305]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też Ola dziwnie się czuję z brzuchem. Oczywiście jestem super szczęśliwa i niech moje brzusio skarbusio wraz z jego zawartością ma się jak najlepiej, ale czuję się z nim dziwnie. W kuchni ciągle nim zaczepiam jak coś robię. A to miskę sobie nim odsunę a to bluzkę ubrudzę o blat....

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry