reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Niewyraźnie 16 tc

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
1485274971-aaaaaa.jpeg

Niewyraźnie 16 tc

Lilith - brzuszek cudny! Twoja figura również (jakie boczki?!).

Zielenie i fiolety, brązy i rudości, też przerabialam i równie mocno kocham. Ale w tym sezonie jakos tak widzę sporo szarości, stali, grafitu i czarnego w szafie [emoji6]

Niewa - piękny brzuszek i piękna Mamusia [emoji3].

Luandzia - jej.. Gdzie Ty masz brzuszek? Piękna figurka
Zazdroszczę [emoji3]

Megann - nie no przegielas! [emoji14] Takiego wcięcia to ja nigdy nie miałam i mieć nie będę. Zazdroszczę ogromnie

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Luandzia fakt, Ty brzuszka nie masz chyba wcale? I nie widać ani trochę, że to nie pierwsza ciąża, ba nawet ciąży nienwidac,

Megan, Aga mam. Jak mnie spodnie mocnidj opna to trochę wypływa na bokach, trudno :p

Kasiulka tak, są podobne wielkością i kształtem. Choć Karoo ma chyba większy biorąc pod uwagę różnice w ciąży. Bo to jednak 3 tyg chyba jest.

Dzięki dziewczyny :-)

A luandzia to taka dżaga że hej ;-)
W ogóle macie super te brzuszki. Ciekawe jak w 7 czy 8 miesiącu będziemy wyglądały ;-)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niemoge sie nadziwic jakie rozne mamy te Nasze brzuszki i to w podobnych tyg.

Luandzia ja Niemoge uwierzyc ze ty trzecia ciaza jak ja

Niewa tez piekny malutki brzuszek

Kasiulka no Chyba mamy podobne ale naprawde w tej czarnej sukience brzuszek duzo mniejszy wyszedl

f2w3flw15r2h1ssa.png

Do góry