reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Kasiulka chyba nietylko tobie[emoji6]

f2w3flw15r2h1ssa.png

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny ja nigdy nie miałam takiej ładnej piłeczki zawsze gdzieś mi się rozchodzi ten brzuch, żartowałem ze dziecko jest pewnie jest przyklejone do żołądka i dlatego tak wymiotuje. Mam nadzieje tylko ze dziecko rośnie dzisiaj miałam tak na brązowo podbarwiony śluz.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Luandzia, to już zaraz ta wizyta.
Nie od wiazadel Cie tak ciągnie przy jajnikach?

Niewa może, na liście tez Cie nie ma, dziwnie tak z cichacza obserwować..

Niewa sorry ale ja Cie nie kojarzę byś na lipcowkach była..

Luandzia juz wszystko dobrze? Kiedy masz wizytę?

Lilith ale z Ciebie zandarm!;)
a tak na powaznie to pewnie duzo jest dziewczyn u Nas, ktore duzo czytaja a nie maja weny/czasu do pisania;), albo nawet nie sa na bb zarejestrowane i czytaja tylko, przezywajac, kazda na swoj sposob, razem z nami ciaze.
Ps. U mnie np. Bb jest pierwszym forum w moim zyciu, na ktorym sie udzielam;), co wiecej nie mam nawet fb:D

reklama
Megan, Luandzia u was praktycznie brzuszka nie widac jeszcze, sliczne macie figurki dziewczyny :)

Lilith piekny brzusio, taki typowo ciazowy i z mała iloscia tłuszczyku, bardzo mi sie takie brzuszki podobaja

Karo brzusio mocno juz widac :D

A co do czytania i nie pisania tez sobie tak obserwuje raz za czas jeden wątek na ktorym sie kiedys dawno temu udzielalam, teraz juz mi sie nie chce, ale z ciekawosci lubie poczytac co tam u dziewczyn slychac, wiec to chyba nic zlego ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry