reklama
AAggAA88
Fanka BB :)
Pumka niesmialo z cycuszkiem? Dobra dobra! [emoji7]Hejnieśmiało - mój pierwszy brzuch
jakos nie robię sobie zdjęć bo rzadko sie ubieram
ale dzis lecialam na badania i mam!
17+6
Dziewczyny, ja regularnie bede robic sobie foty po 17-18 tyg, w jednym i tym samym miejscu. Poki co nie wiele sie zmienia[emoji14] musze zainwestowal w długi kijek do selfie[emoji1]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova - ładny, zgrabny brzusio [emoji4]
Karolina - wymiatasz porannie (ta mina - uwielbiam kobiety " z jajami ", takich z dystansem do własnej osoby [emoji3]). Brzusio cudowny
Aim - Kochana - chorobsko pewnie cofnelo wymiary o 2 tyg. Ale i tak Ci zazdroszczę tego płaskiego maluszka.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolina - wymiatasz porannie (ta mina - uwielbiam kobiety " z jajami ", takich z dystansem do własnej osoby [emoji3]). Brzusio cudowny
Aim - Kochana - chorobsko pewnie cofnelo wymiary o 2 tyg. Ale i tak Ci zazdroszczę tego płaskiego maluszka.
Ostatnia edycja:
Pumelova super, że się pochwalilas i faktycznie, tez na staniczek zwróciłam uwagę bo miałam podobny w poprzedniej ciąży i był cudoo. Piękny brzuszek.
Karolina haha ale mina cudoo, wrzucaj więcej swoich zdjęć bo aż miło
i widzę Ty też masz ten kojec 
AIM, widać Ci macice jakby sama, nie schowasz na golasa bo już wystaje. Niedługo cały brzuszek ślicznie wysokoczy
Maziajka tez się ucieszyłam w zeszłym tygodniu, jak zobaczykam,
Karolina haha ale mina cudoo, wrzucaj więcej swoich zdjęć bo aż miło
AIM, widać Ci macice jakby sama, nie schowasz na golasa bo już wystaje. Niedługo cały brzuszek ślicznie wysokoczy
Maziajka tez się ucieszyłam w zeszłym tygodniu, jak zobaczykam,
pumelova
Dziekuje Wam bardzo! Nieśmiało bo to moja pierwsza fota
Podpatrywałam Was od jakiegoś czasu ale nie miałam okazji zrobić foty, bo ciągle jestem w koszuli nocnej
w getrach to jeszcze jakos fajnie wygląda, nago sie czuje jak wieloryb a co bedzie potem! Ciekawe
)
Podpatrywałam Was od jakiegoś czasu ale nie miałam okazji zrobić foty, bo ciągle jestem w koszuli nocnej
Alex_87
Wszystkie brzuszki super..mimo że kazdy różni się od siebie wielkością i kształtem..
Jestem tu nowa ale i ja pochwalę się swoim brzusiem..Jest zdecydowanie mniejszy niż przy pierwszej ciąży..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem tu nowa ale i ja pochwalę się swoim brzusiem..Jest zdecydowanie mniejszy niż przy pierwszej ciąży..

Alex - super [emoji3].
I widzę też jakieś tattoo [emoji6][emoji3]
Alex_87
Tak mam 2 tattoo i dojdzie 3ci..(jeden to imię syna więc dojdzie drugiej pociechy)Alex - super [emoji3].
Aga_k_m też jakieś masz?
reklama
Podziel się: