reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Hej :D nieśmiało - mój pierwszy brzuch :D jakos nie robię sobie zdjęć bo rzadko sie ubieram :D ale dzis lecialam na badania i mam!

17+6
Pumka niesmialo z cycuszkiem? Dobra dobra! [emoji7]
Dziewczyny, ja regularnie bede robic sobie foty po 17-18 tyg, w jednym i tym samym miejscu. Poki co nie wiele sie zmienia[emoji14] musze zainwestowal w długi kijek do selfie[emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - ładny, zgrabny brzusio [emoji4]

Karolina - wymiatasz porannie (ta mina - uwielbiam kobiety " z jajami ", takich z dystansem do własnej osoby [emoji3]). Brzusio cudowny

Aim - Kochana - chorobsko pewnie cofnelo wymiary o 2 tyg. Ale i tak Ci zazdroszczę tego płaskiego maluszka.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Pumelova super, że się pochwalilas i faktycznie, tez na staniczek zwróciłam uwagę bo miałam podobny w poprzedniej ciąży i był cudoo. Piękny brzuszek.

Karolina haha ale mina cudoo, wrzucaj więcej swoich zdjęć bo aż miło :) i widzę Ty też masz ten kojec :)

AIM, widać Ci macice jakby sama, nie schowasz na golasa bo już wystaje. Niedługo cały brzuszek ślicznie wysokoczy :)

Maziajka tez się ucieszyłam w zeszłym tygodniu, jak zobaczykam,

Karolina super [emoji106][emoji106]

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Dziekuje Wam bardzo! Nieśmiało bo to moja pierwsza fota :D
Podpatrywałam Was od jakiegoś czasu ale nie miałam okazji zrobić foty, bo ciągle jestem w koszuli nocnej :D w getrach to jeszcze jakos fajnie wygląda, nago sie czuje jak wieloryb a co bedzie potem! Ciekawe:))

reklama
Pumelova eee tam, ja też zazwyczaj w getrach domowych i starej koszulce.
Nikt nie będzie oceniał tego, nie martw się :)

Alex w 1 miałaś większy brzuszek? Myślisz, że to,zależne od płci? Bardzo ładnie siemjuz powiększa :)

Do góry