• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Oo zmywarka to by mi sie tez przydała niecierpie zmywac. Chociaz jak tak lezałam to maz sie przyzwyczaił do zmywania i nadal czesciej on to robi :P Ale narazie nie mysle o tym zakupie tylko o dobrym aparacie cyfrowym zeby robic dzidziusiowi miliony zdjec ;D

Lilih ja się właśnie zastanawiam nad tym szpitalem a tym w Mikołowie. Obydwa mają dobre opinie, w marcu pojadę do mikołowa to zobacze jak to wygląda w realu. Moja znajoma tam rodziła i jest bardzo zadowolona :) , super opieka, dziecki zadbane, nawet mają tam takie szklane "łóżeczka" obok wózka, na koniec dostała wyprawkę dla siebie i dziecka. Wogóle mówiła że super

Gosiek ja mam 45 i myję w niej gary raz dziennie albo raz na dwa dni. Także jak kupisz malą to mniej do niej wsadzisz ale u nas wieksza po prostu by nie weszła - zlew mam jednokomorowy i taki jest w zupełności wystarczający jak masz zmywarę

Dzięki głuszek- własnie o czymś takim myślę ;)
Będę musiała się w sobotke wybrać trochę do miasta i powłóczyć po sklepach z art AGD ( coś innego niż sklepy dla dzidzi :laugh:)

Co do brzuszka to chyba mi sie jakis skok wzrostowy szykuje bo dzis miałam takie kłucie i rozpieranie po bokach az ciezko było oddychac. :P Narazie wydaje mi sie ze sie zatrzymał ale zobaczymy za pare dni. Dzis sie zmierzyłam i było nadal 95 jak ze 2 tyg temu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry