• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Widze, ze nie tylko ja sie obijam z wklejaniem fotek. ;) Tez mam kilka zrobionych, ale musze przerzucic na kompa. Dzis juz nie dam rady - moze jutro sie uda.
Wczoraj dostalam od bratowej spodnice ciazowa - taka z rozciagliwym pasem i pasuje jak ulal, a brzuszek sterczy jak szalony. Maz jak przyjechal i mnie zobaczyl, to sie mocno zdziwil, ze takiego brzuchalka mam :)
A wogole to od jakiegos czasu czuje jakby mi robaczek od srodka w brzuchu chodzil - myslicie, ze to ruchy malenstwa? Nie moge sie doczekac wizyty i usg. Mam nadzieje, ze uslysze, ze wszystko gra i wielki kamien spadnie mi z serca :) (czego i Wam przy nastepnych wizytach zycze)

reklama
A+T no tak slyszalam od dziewczyn ze jak robaczek lub motylki to to dzidzia:) tylko bardzos ie trzeba wsluchiwac w swoj organizm:)ja czuje jak plumka:)no i mysle ze juz za niedlugo poczujemy naszego maluszka!! a na usg napewno bedzie wszystko dobrze!!:)

Tak wlasnie sie zastanawiam, keidy wlasciwie zaczyna rosnac brzusio, no bo niby wiadomo ze to tez indywidualnie zalezy ale tak mniej wiecej to jak jest?Jak jest u was ?

u jednych pojawia się już w 6 tygodniu, a u innych w piątym miesiącu ledwo widać! to naprawdę bardzo indywidualna sprawa :)
ja jestem w dziewiątym tygodniu i już widzę, że rosnę, a spodnie stają się coraz ciaśniejsze ;)

Izunia to naprawde bardzo indywidualne. Teoretyvcznie mowi sie, ze gdzies pod koniec trzeciego miesiaca brzuszek sie pojawia, ale w praktyce jest zupelnie roznie. Mi w 10tc juz niezle odstawal.

Dobra, ja cos wklejam, bo widze, ze Wy sie obijacie :P
brzuchmale9fe.jpg

Troche smiesznie ubior wyglada, ale to zwykly T-shirt naciagniety. Mam tez fotke w tej spodnicy ciazowej i wygladam w niej jak grubasek :), ale jest czarna i brzusia jako takiego nie widac, wiec chyba na razie nie wklejam tego zdjecia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry