• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Nie no naprawde piekne okragłosci dziewczyny ;D
Trini takich okazałych rozmiarow nono... :)
Helunia super kształtny brzus.
Maxin ładny zgrabny i nie za duzy brzunio :)

Każdy brzuszek inny i każdy śliczny. Trininlov-ja też boję się o to co Ty- mój maluszek szykuje się na dużego, ostatnie USG 29+5dni wyszło że waży 1650, więc jak porównuję z wagą książkową lub niektórych mam to chyba sporo.
A oto mój brzuchol -skończony 30tydzień.
30tydz8xm.jpg

moja malutka w 30 tyg wazyla 1620 gr i lekarz nie mowil ze jest duza,a ksiazkami to sie nie kieruj bo w kazdej jest napisane co innego!!!wydaje mi sie ze waga twojego dzidziunia jest normalna!ja natomiast jak sie urodzilam to wazylam 2600 gr tydzien przed terminem no i mozna powiedziec ze bylam bardzo mala mierzylam 47 cm a moja kolezanka urodzila teraz dziecko i bylo duuuuuuuze 57 cm i 4kg !!!czyli porownujac ze mna to mama ze mna powinna jeszcze z miesiac byc w ciazy :) :) :)

jeju chuda ta dziewczyna az strach pomyśleć jak bedzie karmic piersią i dalej bedzie leciec z wagi. ja mam koleżanke któa urodziła w grudniu w sumie przytyła 14 kg a jest treaz chudsza niż przed ciążą:) oby i nam tak poschodziło:)

reklama
anita rzeczywiscie niewielki brzusio :) Fajna figurka. Po porodzie będziesz na pewno od razu szczupła, tylko będziesz musiała dużo jeść żeby wykarmić dzidziusia, bo najpierw organizm czerpie z twoich zapasów na wyprodukowanie mleka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry