• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Dziewczyny piekne brzuszki!
Ewe juz niezle ci wyskoczył ten brzuchalek :D
Agusiaa ładny i tez mi sie wydaje ze nie duzy brzusio :)
Tamarunia slicznie wygladasz z brzuszkiem a juz niedługo bedziesz musiała sie z nim pozegnac ;) Czerwone wdzianko Super!

A ja to juz bym chciała zeby był koniec czerwca, zeby było juz po połogu :P No tylko my z kolei planujemy wtedy chrzciny bo chciałabym zeby moja siostra była chrzestna a ona chce jak najszybciej zajsc w ciaze i powiedziała, ze nie chce w ciazy trzymac :P A ja nie chciałabym potem tyyyle czekac. Wiecie co ja tam nie wierzyłam, w takie przesady co to ciezarnej chrzestnej ale własnie zdazył mi sie taki zbieg okolicznosci, ze miałam byc chrzestna na poczatku 4 miesiaca no i kupiłam juz wyprawke do chrztu, chrzciny miały byc w niedziele a ja we wtorek wieczorem zaczełam plamic no i połozyli mnie do wyrka na 2,5 miecha. No i nie zostałam w koncu ta chrzestna, Chrzciny te zostały przełozone no i powiedziałam zeby wzieli inna chrzetna. Dziwne to ale troche sie wystraszyłam... :-[

reklama
dzieki dziewczyny;)
a wdzianko czerwone wna wyprzedazy kupilam:) i jest tak duze, ze nawet brzuch sie w nim troche chowa.

Angie ja wlasnie tez wczoraj sobie przypomnialam o "chrzcinach"tzn u nas nie ma, jest co innego, ale tez robi sie takie jakby przyjecie. I trzeba bedzie o tym z mezem pogadac, jak zaplanujemy i w ogole, u nas trzeba zrobic te"chrzciny"(w cudzysl.bo to sie tak nie nazywa:)) juz w pierwszym mies najlepiej jak najszybciej. A w ogole to jeszcze jest tak ze od razu jak dzieciaczek sie urodzi, to tato luh mama mowi do prawego uszka swojemu dzieciaczkowi wyznanie wiary:
Nie ma innego boga, jak tylko Allah(w dokladnym przetlumaczeniu na pol Bog Jedyny) a Jego ostatnim wyslannikiem jest Prorok Muhammad" oraz powiedziec nawolywanie do modlitwy.
przewaznie mowi to tato, bo mama oslabiona po porodzie jest.
no to taka ciekawostka:)

Julienx-wyglądasz super, a brzusio to tak jak góra na 6 miesiąc! A tak z ciekawości to ile Ty masz wzrostu bo wyglądasz na zdjęciach bardzo drobniutko.

Julinex brzuszek śliczny, a fryzura i uśmiech już prawdziwie wiosenne.

A oto jak mój mąż wyobraża sobie naszą córcię w brzuszku. (Malowanie brzuszków w szkole rodzenia) 31t.0d.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry