• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Julienx wygladasz rewelacyjnie, tak jakbys niebyla w ciazy!!!
zzostalo co 6kg?dla mnie 5kg zostalo, albo 3kg zalezy od koedy liczyc. brzuszka mam troszeczke tylko ale na biodrach najgorzej widac faldki:(

Kurcze Julienx- wygladasz super!!! Zero brzuszka :) Ale ty miałas mało centymetró do zasysania. Im wiekszy brzuch tym dłuzej sie "wchłania" - podobno... Ale jest to logiczne

etam, na pewno nam sie szybko powchlania ;D

a ja robie cos fajnego :D
piore wszystkie ciuszki, w ktorych nie moglam chodzic przez jesien, zime i wiosne ;D ;D ;D
no moze poza tymi w ktore moj biust za nic nie wejdzie hehe
i to ladnie sobie wyschnie, wyprasuje sie a potem bedzie czekac az sie bede znowu miescic ;D yeaah

Gratulacje dla "zassanych" ;) Jak my bylismy wczoraj na położniczym to dziewczyna leżała po porodzie (tyle że cc) i nadal wyglądała jakby była w ciąży...i to tak na 7-8 miesiąc...także ja się specjalnie nie nastawiam na wersję optymistyczną - lepiej przygotować się na najgorsze a potem miło się zaskoczyć :) niż odwrotnie

gratulacje - julinex - aż mi się nie chce wierzyć - ja po porodzie wyglądałąm jak w 7 miesiącu ciąży - i mimo iż minęły 3 tygodnie - to nadal wyglądam jak w 5 - 6 miesiącu - nie mówiąc o ogromnych bioderkach.
No cóż ale mi sie przytyło 20 kg - a więc pozostało mi w nadmiarze jeszcze 10 kg.
Ale jak mam chudnąć to już hurtowo - tzn. mam zamiar wrócić do figury sprzed pół roku przed ciaży -a więc czeka mnie długa droga - ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry