• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

a+t+? masz śliczny brzuszek. Bardzo uroczy i kobiecy... i piękną figurę, bo tylko brzuszek sie zaokrąglił...

I klasa. Pozdrawiam Julia i Antoś

reklama
calaja14fj.jpg

zboczku14nu.jpg

cudo5gt.jpg

mnie dzis natchnelo:) moje malenstwo juz prawie w 22 tyg :)

Dzieki dziewczyny za komplementy :)
a moja figurka nic sie nie zmienia w ciazy hihi. Nawet dalej żebra wystaja nad brzuszkiem ;)
Ciekawe czy pod koniec ciąży beda mi puchnac kostki albo spuchne cala - oby nie.

Witam Was wszystkie
Jestem nowa na tym forum (tzn. czytałam posty tu już wczesniej a teraz postanowiłam się ujawnić). Jetsem w 18 tygodniu ciąży - czyli majówka - termin na 29.V.05 Zamieszczam wam zdjęcie mojego brzucha w tym tygodniu. Mam nadzieję, że teraz będe miała więcej czasu, żeby poklikać. Na razie pracuję ale w lutym wybieram się już chyba na L4 - wtedy na pewno będę miała duuuużo czasu. :D .
http://img395.imageshack.us/my.php?image=p42403433is.jpg

reklama
Dziękuję wszystkim. Obiecuję, że napiszę, ale nie teraz. Na razie uciekam do domku gotować bigos, barszczyk i inne specjały bożonarodzeniowe. Odezwę się po Swiętach. Internet mam tylko w pracy lub moge jescze korzystać z niego u rodziców :). Więc jak tylko będę miała dostęp do sieci na pewno się odezwę. Ale chyba wymęczę mężulka żeby założyć w domu bo jak pójdę na zwolnienie to się zanudzę!!!!! Zdorwych Wesołych Pogodnych Świąt życzę wam ja i mój właśnie kąpiący Kropek. Całuski

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry